Bilgisayarı amfi olarak kullanmak

EskiDostunuzMax

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhabalar. Birkaç ay içinde hobi amaçlı kullanacağım bir bas gitar almayı düşünüyorum. Sesi sadece kulaklıktan alsam yeter kafasındayım, o yüzden bilgisayarımı amfi olarak kullanmak istiyorum.
Daha önce deneyenler varsa nasıl olur bu iş? 3.50mm/5mm dönüştürücüsü ve bir yazılım yeterli midir? Yoksa 'şu ses kartı amfi de olabiliyor' gibi önerileriniz var mı?

Dönüştürücü idare edebilir. 3.5mm-5mm değil de 6.3mm-3.5mm olması lazım yanlışım yoksa. Dönüştürücüyü bağladıktan sonra direkt olarak ses alabilirsiniz, manyetiklerden gelecek saf sesi alırsınız. Guitar Rig gibi programlar ile farklı efektleri deneyebilirsiniz. Elektro gitarım ile bazen bu şekilde kullanıyorum. Saf ses alırken sıkıntı yok ama bazı efektleri ekleyince cızırtı gibi saçma sapan sesler çıkabiliyor.
Anakartım da Gigabyte B450M S2H. İçerisindeki ses kontrolcüsünün modelini bilmesem de belirteyim dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı