Elektrogitar amfisini bilgisayar hoparlörü olarak kullanmak

Normalde olması gereken o. Gitar amfisi ile iyi kalitede müzik dinleyemezsiniz. Dinliyorsanız o gitar amfisi değildir :) preamp devresi olmayan bir Power amfiye sahipsiniz.

Preamp var direk pikap a takiyor pikapda preamp yok fotografini size atacağım en kisa zamanda disardayim, cok ilginc bir cihaz, Jimi Hendrix plak açıyorum ses sanki cehennemin kapilarindan geliyor tonlar gülmeye basliyorum garip sesler duyuyorum amfiden cikan gitar tonlari, kulaklikta duymadigin kulak çinlatan frekanslar(ses yüksekliginden degil) o çınlatan frekanslar.

Normalde olması gereken o. Gitar amfisi ile iyi kalitede müzik dinleyemezsiniz. Dinliyorsanız o gitar amfisi değildir :) preamp devresi olmayan bir Power amfiye sahipsiniz.

Hocam söyle diyeyim bir ayar var ters yönde elektrik gönderiyor ses yuksetiyor, kaynaga elektrik gönderiyor, bir de kendi hoparörüne elektrigi yukseltip ses gönderiyor oyle diyeyim. Power AMP i arastiriyim bakayım ama el yapimi benim elimdeki elektronik kısmı insan tarafindan lehimlenmis hoparör bildigin kagit ince, ama kopek gibi ses veriyor sadece bas zayif.

Okudum şimdi bende ki Poweramp mis bilmiyordum vallahi mukemmel ses veriyor plak çalarda yerine konucak bir şey bulamadim.

Son düzenleme:
Preamp var direk pikap a takiyor pikapda preamp yok fotografini size atacağım en kisa zamanda disardayim, cok ilginc bir cihaz, Jimi Hendrix plak açıyorum ses sanki cehennemin kapilarindan geliyor tonlar gülmeye basliyorum garip sesler duyuyorum amfiden cikan gitar tonlari, kulaklikta duymadigin kulak Çinlatan frekanslar(ses yüksekliginden degil) o çınlatan frekanslar.

Hocam söyle diyeyim bir ayar var ters yönde elektrik gönderiyor ses yuksetiyor, kaynaga elektrik gönderiyor, bir de kendi hoparörüne elektrigi yukseltip ses gönderiyor oyle diyeyim. Power AMP i arastiriyim bakayım ama el yapimi benim elimdeki elektronik kısmı insan tarafindan lehimlenmis hoparör bildigin kagit ince, ama kopek gibi ses veriyor sadece bas zayif.

Okudum şimdi bende ki Poweramp mis bilmiyordum vallahi mukemmel ses veriyor plak çalarda yerine konucak bir şey bulamadim.

Hocam çok merak ettim bu anlattığınız hem gitara amfi hem harbi hoparlörü. Lütfen 2yıl sonra bunu görürseniz fotoğraflarını gönderir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı