A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 2 Haziran 2021 #31 dalak1 dedi: Malwarebytes'tan tarama yaptım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Steam aracılığıyla kontrol edebilir diye düşünüyorum. Ek olarak Malwarebytes ile tüm diskleri taradığınızdan emin misiniz?
dalak1 dedi: Malwarebytes'tan tarama yaptım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Steam aracılığıyla kontrol edebilir diye düşünüyorum. Ek olarak Malwarebytes ile tüm diskleri taradığınızdan emin misiniz?
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 2 Haziran 2021 #32 dalak1 dedi: Malwarebytes'tan tarama yaptım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Virüsle ne alakası var?
dalak1 dedi: Malwarebytes'tan tarama yaptım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Virüsle ne alakası var?
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #33 Ascendency dedi: Steam aracılığıyla kontrol edebilir diye düşünüyorum. Ek olarak Malwarebytes ile tüm diskleri taradığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Çıkış yaparsa kontrol edebilir mi hala? Neden tarama yapsın ki?
Ascendency dedi: Steam aracılığıyla kontrol edebilir diye düşünüyorum. Ek olarak Malwarebytes ile tüm diskleri taradığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Çıkış yaparsa kontrol edebilir mi hala? Neden tarama yapsın ki?
dalak1 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 42 2 Haziran 2021 #34 Ascendency dedi: Steam aracılığıyla kontrol edebilir diye düşünüyorum. Ek olarak Malwarebytes ile tüm diskleri taradığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Sadece Steam açılınca kontrol ediyor.
Ascendency dedi: Steam aracılığıyla kontrol edebilir diye düşünüyorum. Ek olarak Malwarebytes ile tüm diskleri taradığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Sadece Steam açılınca kontrol ediyor.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #35 F16C dedi: Herkes hesap ile alakalı demiş ama hesap ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Steam'den bağlanıp Discord'daki arkadaşlarına nasıl erişecek ki? Herkes yanıtladı da erişilyormuş sanırım. Steam'in saçmalığı biraz . Genişletmek için tıkla... Evet, bağlanan kişi oyundan başka bir yere giremez bilgisayarın sahibi Alt+Tab yapmadığı sürece.
F16C dedi: Herkes hesap ile alakalı demiş ama hesap ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Steam'den bağlanıp Discord'daki arkadaşlarına nasıl erişecek ki? Herkes yanıtladı da erişilyormuş sanırım. Steam'in saçmalığı biraz . Genişletmek için tıkla... Evet, bağlanan kişi oyundan başka bir yere giremez bilgisayarın sahibi Alt+Tab yapmadığı sürece.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 2 Haziran 2021 #36 CQBRAREİS dedi: Çıkış yaparsa kontrol edebilir mi hala? Neden tarama yapsın ki? Genişletmek için tıkla... Steam'den kontrol ettiğinden emin değiliz. dalak1 dedi: Evet eminim. Sadece Steam açılınca kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Aktif koruma amaçlı kullandığınız bir antivirüs var mı?
CQBRAREİS dedi: Çıkış yaparsa kontrol edebilir mi hala? Neden tarama yapsın ki? Genişletmek için tıkla... Steam'den kontrol ettiğinden emin değiliz. dalak1 dedi: Evet eminim. Sadece Steam açılınca kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Aktif koruma amaçlı kullandığınız bir antivirüs var mı?
dalak1 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 42 2 Haziran 2021 #37 YiğitSRN dedi: Evet, bağlanan kişi oyundan başka bir yere giremez bilgisayarın sahibi Alt+Tab yapmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... Korkudan Alt Tab yaptım. Ascendency dedi: Steam'den kontrol ettiğinden emin değiliz. Aktif koruma amaçlı kullandığınız bir antivirüs var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Steam'i açınca kontrol edebiliyor zaten şu an çevrimdışı oynuyorum henüz bir sıkıntı görmedim.
YiğitSRN dedi: Evet, bağlanan kişi oyundan başka bir yere giremez bilgisayarın sahibi Alt+Tab yapmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... Korkudan Alt Tab yaptım. Ascendency dedi: Steam'den kontrol ettiğinden emin değiliz. Aktif koruma amaçlı kullandığınız bir antivirüs var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Steam'i açınca kontrol edebiliyor zaten şu an çevrimdışı oynuyorum henüz bir sıkıntı görmedim.
DEKURLAS Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #38 Aynen çalınmış bi hesap sattıklarır için adam o oyunu oynuyo yada başka sattıkları iyi eğlenceler başkasıyla yani çözümü yok DEKURLAS dedi: Aynen çalınmış bi hesap sattıklarır için adam o oyunu oynuyo yada başka sattıkları iyi eğlenceler başkasıyla yani çözümü yok Genişletmek için tıkla... Pardon virüs girmiş kanka pcne yani oyunu sil derim oyunda rat var backdoor la birlikte satmışlar g.o
Aynen çalınmış bi hesap sattıklarır için adam o oyunu oynuyo yada başka sattıkları iyi eğlenceler başkasıyla yani çözümü yok DEKURLAS dedi: Aynen çalınmış bi hesap sattıklarır için adam o oyunu oynuyo yada başka sattıkları iyi eğlenceler başkasıyla yani çözümü yok Genişletmek için tıkla... Pardon virüs girmiş kanka pcne yani oyunu sil derim oyunda rat var backdoor la birlikte satmışlar g.o
ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 2 Haziran 2021 #39 DEKURLAS dedi: Aynen çalınmış bir hesap sattıklarır için adam o oyunu oynuyor ya da başka sattıkları iyi eğlenceler başkasıyla yani çözümü yok Pardon virüs girmiş kanka pcne yani oyunu sil derim oyunda rat var backdoor la birlikte satmışlar g. O Genişletmek için tıkla... Yani Steam hesabına backdoor atmışlar wow.
DEKURLAS dedi: Aynen çalınmış bir hesap sattıklarır için adam o oyunu oynuyor ya da başka sattıkları iyi eğlenceler başkasıyla yani çözümü yok Pardon virüs girmiş kanka pcne yani oyunu sil derim oyunda rat var backdoor la birlikte satmışlar g. O Genişletmek için tıkla... Yani Steam hesabına backdoor atmışlar wow.
DEKURLAS Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #40 ltachi dedi: Yani Steam hesabına backdoor atmışlar wow. Genişletmek için tıkla... Hayır? Sen anlamadın galiba neyse...
ltachi dedi: Yani Steam hesabına backdoor atmışlar wow. Genişletmek için tıkla... Hayır? Sen anlamadın galiba neyse...