Bilgisayarı başkası kontrol ediyor!

Troll olduğu apaçık çünkü sizin bilgisayarınıza Steam hesabıyla kimse giremez. Remote play ile alakası yok, alakası olsaydı sadece oyuna müdahale olurdu.

Hocam yanlış bilgi veriyorsunuz Steam remote play ile bağlandıysa Steam açık olduğu sürece bilgisayardan istediği yere girebilir.
 
Ucuza RDR2 Steam hesabı aldım oyunu 1 saat kadar oynadım sonra tuvalete gidip geldim bir de ne göreyim? Karakter kendi kendine havaya sıkıyor. Hemen oyunu kapatmaya çalıştım fakat bu sefer de mouse kendi kendine Discord'a tıklayıp arkadaşlarıma sövmeye başladı. Bilgisayarı kapattım düzeldi fakat oyuna tekrar girince aynısı tekrar yaşandı. Yardım edebilecek var mı?

Not: Sadece RDR2'yi açınca kontrolü kaybediyorum.
Not defteri aç > Adama söv > Alt F4 çek.
Bu adımları uyguladıktan sonra Kaspersky ile bilgisayarınızı taratın ve bir daha güvenilir olmayan hesap satın almayın. :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı