Bilgisayarı bilgisayarcıda toplamak vs kendin toplamak

Bütün parçalar hazır, bir tek toplaması kaldı. Aslında birçok video izledim, neyin ne olduğunu biliyorum ama sadece bir şeyi kırarım diye korkuyorum. Bizimkiler bilgisayarcıya götür diyorlar. O da 150 TL istiyor montaj + Windows kurulumu için. Çok kararsızım...
Kendin kurmanı öneririm pek bir zorluğu yok sadece uzun sürer dikkatli yaparsan .
Ben 1 hafta önce kendim topladım bilgisayarımı. Windows 10 kurmak basit eğer eski bir bilgisayarın varsa. VE 150TL çok fazla 70TL sağlamlisanstan OEM key alabilirsin.

Bütün parçalar hazır, bir tek toplaması kaldı. Aslında birçok video izledim, neyin ne olduğunu biliyorum ama sadece bir şeyi kırarım diye korkuyorum. Bizimkiler bilgisayarcıya götür diyorlar. O da 150 TL istiyor montaj + Windows kurulumu için. Çok kararsızım...

Kendiniz kurun 150TL ile de eve iskender söyleyin.

Tek ihtiyacın olacak şey yıldız tornavida M.2 ssd var ise birde küçük bir tornavida nalbur yada hırdavatçılarda 7-12 TL arası o küçük tornavidalar da.

Adamla konuştum yanımda durup izleyebilirsiniz dedi. Windows'u flash belleğe yükleyip internetten de 80TL'ye satılan OEM Key alıp mı aktifleştireyim?

Maalesef tanıdık yapabilen birisi yok

Windows kurmak için Key gerekmiyor,

Windows kurduktan sonra (sanırım 6 ay boyunca) Key istemiyor.

6 ay sonra Key isteyince yine format atarsın 😜😜

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı