Bilgisayarı bootlayamıyorum

Burkinyo

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Dün bilgisayari normal bir şekilde kapatmıştım ama bu sabah açamadim. Geçen günlerde bilgisayarimdaki D diskim e diskine dönmüştü galiba virüs var bilgisayarda. Kurtarma USB'sinden notepad açıp oradan dosyalara baktım ve bu sefer C diskinin D ye, D diskinin C ye döndüğünü gördüm. Ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.

Düzeltmeyi fotoğraftaki gibi denedim ama tekrar aynısı oldu.

Dosya Ekleri

• 20220906_121228.jpg
    20220906_121228.jpg
    247,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Disk harflerinin hiçbir önemi yok, ama değiştireceğim diyorsan Windows içerisinden diskmgmt.msc ile sürücü harflerini atayabilirsin Diskpart'tan ise

Select volume yazıp bir boşluk bırakarak harfinde değişiklik yapmak istediğiniz bölümün numarasını yazın. Bölüm numaraları list volume yazdığınızda gözükecek.

Bölüm seçtikten sonra harf atamak için assign letter C, harf silmek için remove letter C komutlarını verebilirsiniz.

Disk harflerinin hiçbir önemi yok, ama değiştireceğim diyorsan Windows içerisinden diskmgmt.msc ile sürücü harflerini atayabilirsin Diskpart'tan ise

Select volume yazıp bir boşluk bırakarak harfinde değişiklik yapmak istediğiniz bölümün numarasını yazın. Bölüm numaraları list volume yazdığınızda gözükecek.

Bölüm seçtikten sonra harf atamak için assign letter C, harf silmek için remove letter C komutlarını verebilirsiniz.
Dediklerinizin hepsini zaten yaptım ama diskparttan değiştirince olmuyor reboot atınca tekrar sorunlu haline dönüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı