CJ Dikkat Kilopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #1 GTA 5 indirmeye başladım bugün. 1.5 gün boyunca açık kalması gerekiyor sistemi gece gündüz açık bırakırsam bir sorun olur mu?
GTA 5 indirmeye başladım bugün. 1.5 gün boyunca açık kalması gerekiyor sistemi gece gündüz açık bırakırsam bir sorun olur mu?
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 16 Ağustos 2020 #11 CJ Dikkat dedi: ekstra bir soğutucum yok Amd'nin kendi stok soğutucusu Genişletmek için tıkla... Kasa hava akışı iyi olduğu sürece hiçbir sorun olmaz. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
CJ Dikkat dedi: ekstra bir soğutucum yok Amd'nin kendi stok soğutucusu Genişletmek için tıkla... Kasa hava akışı iyi olduğu sürece hiçbir sorun olmaz. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.
Telemnar92 Picopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #12 CJ Dikkat dedi: Corsair 650w 80+ psu var, Corsair kaliteli marka ben bir şey olmaz diye düşünüyorum ekstra bir soğutucum yok Amd'nin kendi stok soğutucusu Genişletmek için tıkla... Soğutucudan kastım su soğutma vs değil kasa içi fanları egsoz fanı vs , 3-4 gün indirmeye bırakıyordum sadece egsoz fanıyla bir sorun olmaz içiniz rahat olsun. Artı 0 Eksi
CJ Dikkat dedi: Corsair 650w 80+ psu var, Corsair kaliteli marka ben bir şey olmaz diye düşünüyorum ekstra bir soğutucum yok Amd'nin kendi stok soğutucusu Genişletmek için tıkla... Soğutucudan kastım su soğutma vs değil kasa içi fanları egsoz fanı vs , 3-4 gün indirmeye bırakıyordum sadece egsoz fanıyla bir sorun olmaz içiniz rahat olsun.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #13 Eski internetimde GTA 5'i indirmek için 3 gün açık kalmıştı. Hiç bir sorun çıkmadı, çıkmaz. Açık kalabilir sorun teşkil etmez. Artı 0 Eksi
Eski internetimde GTA 5'i indirmek için 3 gün açık kalmıştı. Hiç bir sorun çıkmadı, çıkmaz. Açık kalabilir sorun teşkil etmez.