berkays55 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #1 Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Güç seçeneklerinden en iyi performans ayarına almam sisteme herhangi bir zarar verir mi? berkays55 dedi: Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Güç seçeneklerinden en iyi performans ayarına almam sisteme herhangi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Windows kendiliğinden "Daha İyi Sistem" şeklinde ayarlama yapmış. Ben bunu "En İyi Performans" olarak kullanmak istiyorum.
Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Güç seçeneklerinden en iyi performans ayarına almam sisteme herhangi bir zarar verir mi? berkays55 dedi: Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Güç seçeneklerinden en iyi performans ayarına almam sisteme herhangi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Windows kendiliğinden "Daha İyi Sistem" şeklinde ayarlama yapmış. Ben bunu "En İyi Performans" olarak kullanmak istiyorum.
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #2 Hiçbir zararı olmaz aksine performans alırsın
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 27 Temmuz 2020 #3 Hayır, maksimum performans bazı oyunlarda FPS artışı bile sağlıyor. Zarar verseydi öyle bir menü olmazdı zaten.
Hayır, maksimum performans bazı oyunlarda FPS artışı bile sağlıyor. Zarar verseydi öyle bir menü olmazdı zaten.
berkays55 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #4 Zillakami dedi: Hiçbir zararı olmaz aksine performans alırsın Genişletmek için tıkla... Anladım, işlemci vs. herhangi bir şeye zararı yoksa alayım madem.
Zillakami dedi: Hiçbir zararı olmaz aksine performans alırsın Genişletmek için tıkla... Anladım, işlemci vs. herhangi bir şeye zararı yoksa alayım madem.
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #5 berkays55 dedi: Anladım, işlemci vs. herhangi bir şeye zararı yoksa alayım madem. Genişletmek için tıkla... İşlemci frekansını arttırdığı için bir tık işlemci daha fazla ısınır. Eğer çok ısınıyorsa almayın
berkays55 dedi: Anladım, işlemci vs. herhangi bir şeye zararı yoksa alayım madem. Genişletmek için tıkla... İşlemci frekansını arttırdığı için bir tık işlemci daha fazla ısınır. Eğer çok ısınıyorsa almayın
berkays55 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #6 Zillakami dedi: İşlemci frekansını arttırdığı için bir tık işlemci daha fazla ısınır. Eğer çok ısınıyorsa almayın Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 2600 işlemcim.
Zillakami dedi: İşlemci frekansını arttırdığı için bir tık işlemci daha fazla ısınır. Eğer çok ısınıyorsa almayın Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 2600 işlemcim.
Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #7 Zillakami dedi: İşlemci frekansını arttırdığı için bir tık işlemci daha fazla ısınır. Eğer çok ısınıyorsa almayın. Genişletmek için tıkla... İşlemci frekansını arttırdığını bir tek buradan okudum frekansı arttırmaz arttırsaydı overclock kısmına girerdi ve öyle bir menü koymazlardı.
Zillakami dedi: İşlemci frekansını arttırdığı için bir tık işlemci daha fazla ısınır. Eğer çok ısınıyorsa almayın. Genişletmek için tıkla... İşlemci frekansını arttırdığını bir tek buradan okudum frekansı arttırmaz arttırsaydı overclock kısmına girerdi ve öyle bir menü koymazlardı.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 27 Temmuz 2020 #8 Biraz ısınır belki ama problem olmaz.
Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #9 berkays55 dedi: AMD Ryzen 5 2600 işlemcim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı olmaz alabilirsin gözle görülür bir fark olmaz ama yine de bir şeyler değişir.
berkays55 dedi: AMD Ryzen 5 2600 işlemcim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı olmaz alabilirsin gözle görülür bir fark olmaz ama yine de bir şeyler değişir.
berkays55 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #10 Çok teşekkür ederim yardımlarınız için, en yüksek ayarlara aldım.