Bilgisayarı fazla açık tutmak zararlı mı?

emirrrr1872281

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar yarın sabah 9'da işe gideceğim ve akşam 5'te döneceğim bu süre bilgisayar açık kalırsa zararı olur mu? (oyun yükleyeceğim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır direkt bir zararı olmaz, bahsettiğiniz süre çok kısa zaten. Ayrıca sistem yük altında da olmayacak. Ben haftalarca kapatmıyorum, hatta internet siteleri de aylarca asla kapanmayan bilgisayarlar üzerinden yayınlanıyor.

2 hafta kapatmayı unuttuğum zamanlar oldu 5 dakika uzanayım derken uyuyakaldığım 😁merak etme bilgisayarlar uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır

İyi akşamlar yarın sabah 9'da işe gideceğim ve akşam 5'te döneceğim bu süre bilgisayar açık kalırsa zararı olur mu? (oyun yükleyeceğim)

Boş yükte duran hiçbir bilgisayarda zarar olmaz yükte uzun süreli kullanımda örneğin tam yükte 30 gün aralıksız çalıştırırsanız macun yenilemeniz gerekir yoksa bir şey olmaz.

4 gün art arda kapatmadım ve sürekli oyun oynadım. Hiçbirşey olmaz, Zaten sistemi oyun indirmeye bırakacaksın sistem kılını oynatmicak olduğu yerde dinlenecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı