halukkocasoy Decapat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #1 Benim sorunum bilgisayarı gece fişten çekip sabah geri fişe takınca, hiçbir tuşa basmadan bu. Ekran geliyor. Çözümü nedir?
Benim sorunum bilgisayarı gece fişten çekip sabah geri fişe takınca, hiçbir tuşa basmadan bu. Ekran geliyor. Çözümü nedir?
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 18 Kasım 2021 #2 halukkocasoy dedi: Benim sorunum bilgisayarı gece fişten çekip sabah geri fişe takınca, hiçbir tuşa basmadan bu. Eki Görüntüle 1218418 Ekran geliyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam anakarta pil takmanız gerekiyor. Laptop Batarya (Pil) Modelleri ve Fiyatları - n11 Laptop Batarya (Pil) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Batarya (Pil) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
halukkocasoy dedi: Benim sorunum bilgisayarı gece fişten çekip sabah geri fişe takınca, hiçbir tuşa basmadan bu. Eki Görüntüle 1218418 Ekran geliyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam anakarta pil takmanız gerekiyor. Laptop Batarya (Pil) Modelleri ve Fiyatları - n11 Laptop Batarya (Pil) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Batarya (Pil) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
KS KS halukkocasoy Decapat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #3 BIOS pili mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 18 Kasım 2021 #4 halukkocasoy dedi: BIOS pilimi. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS halukkocasoy Decapat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #5 canbeyxd dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
mertgrymz Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 164 Çözümler 6 Yer Virtüöz'ün Zihni Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #6 BIOS'ta Restore After Power loss gibi bir ayar olmalı, onu kapatın. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #7 Bios ayarlarında aşağıdaki gibi bir seçenek olmalı, onu değiştirerek bu davranışı kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS halukkocasoy Decapat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #8 becy dedi: BIOS ayarlarında aşağıdaki gibi bir seçenek olmalı, onu değiştirerek bu davranışı kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey bulamadım BIOS'ta. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
becy dedi: BIOS ayarlarında aşağıdaki gibi bir seçenek olmalı, onu değiştirerek bu davranışı kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey bulamadım BIOS'ta.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 18 Kasım 2021 #9 Bende de aynısı olmuştu, bilgisayarcıdan BIOS pili aldım, taktım ve düzeldi. Artı 0 Eksi
KS KS halukkocasoy Decapat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #10 halukkocasoy dedi: Böyle bir şey bulamadım Genişletmek için tıkla... becy dedi: BIOS ayarlarında aşağıdaki gibi bir seçenek olmalı, onu değiştirerek bu davranışı kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum Power off'ta. LittleGuy dedi: Bende de aynısı olmuştu, bilgisayarcıdan BIOS pili aldım, taktım ve düzeldi Genişletmek için tıkla... Yani sorun BIOS pilinde. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
halukkocasoy dedi: Böyle bir şey bulamadım Genişletmek için tıkla... becy dedi: BIOS ayarlarında aşağıdaki gibi bir seçenek olmalı, onu değiştirerek bu davranışı kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum Power off'ta. LittleGuy dedi: Bende de aynısı olmuştu, bilgisayarcıdan BIOS pili aldım, taktım ve düzeldi Genişletmek için tıkla... Yani sorun BIOS pilinde.