Çözüldü Bilgisayarı formatladıktan sonra internet hızı çok düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba formattan önce saniyede 100-110 MB indiren bir internetim vardı şimdi stabil sabit 10 MB geçmiyor.
Eskiden de formattan sonra böyle olmuştu ama nasıl geçti hatırlamıyorum bugün formatlama kararı aldım formatladım fakat dediğim gibi internet hızı düştü.

Bazıları Windows Update kullanıyor vs diyor fakat 1 gün geçti aradan yapacağını bilgisayar yapardı.
Ağ ayarlarını sıfırlama vs her şeyi denedim olmuyor driver güncelleme vs.
bunu daha önce yaşayan var mı?

Daha önceden yaşadığımda bilgisayarı kapat aç yaptığımda düzelmişti fakat sonradan kapattığımda yine 10 MB sabitti 2-3defa böyle kapat aç yaptım 2-3gün arayla ondan sonra bir daha düşmedi limit.
Çok değişik bir sıkıntı internette çözümünü de bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tekrar format at temiz o zaman.

Vallahi bakacağım hocam zaman bulduğumda denerim artık teşekkür ederim size de.
İlginiz alakanız için ayrıca minnettarım.

Eki Görüntüle 2219235

MSConfig yazınca bu seçili olmalı ve ilk mesajda söylediğim ayarı uygulayıp yeniden başlatman iyi olur. Aktif olması değişebiliyor. İşaretlere bakma sen. Windows Update'i de duraklattıysan imkansız düşmesi. Daha önce defalarca kez düzelttiğim bir durum. Kablodan cart curt çok nadir olur olmaz bile.

Eki Görüntüle 2219236

1718057030815.png

Hocam normal başlangıç seçip uygulaya tıklıyorum yeniden başlatıyor sonra tekrardan aynı ayara geri dönüyor

Sok çıkar yaptım düzeldi :D
Hocam dediğim gibi işte

Eki Görüntüle 2219162

Hocam hepsi etkin şu an otomatik olarak.

1718056340078.png

MSConfig yazınca bu seçili olmalı ve ilk mesajda söylediğim ayarı uygulayıp yeniden başlatman iyi olur. Aktif olması değişebiliyor. İşaretlere bakma sen. Windows Update'i de duraklattıysan imkansız düşmesi. Daha önce defalarca kez düzelttiğim bir durum. Kablodan cart curt çok nadir olur olmaz bile.

1718056539184.png

Tekrar format at temiz o zaman.

Vallahi bakacağım hocam zaman bulduğumda denerim artık teşekkür ederim size de.
İlginiz alakanız için ayrıca minnettarım.

Eki Görüntüle 2219235

Eki Görüntüle 2219236

1718057030815.png

Hocam normal başlangıç seçip uygulaya tıklıyorum yeniden başlatıyor sonra tekrardan aynı ayara geri dönüyor

Sok çıkar yaptım düzeldi :D

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı