M mirsad turan Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Selam. Bugün aldığım yeni PC'yi HDMI kablosu ile TV'ye bağladım. Fakat TV'de sinyal yok diyor. Ne yapmalıyım?
Selam. Bugün aldığım yeni PC'yi HDMI kablosu ile TV'ye bağladım. Fakat TV'de sinyal yok diyor. Ne yapmalıyım?
KS KS M mirsad turan Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #11 Yener K. dedi: Sisteminizi yazarak başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... turko35408 dedi: TV kumandası ile HDMI seçeneklerini değiştirin. HDMI1 HDMI 2 gibi. Kaynak veya Source diye bir tuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı. 573664 dedi: Kablo takılı iken laptopu yeniden başlatın. Eğer bu da olmazsa klavyede ekranı harici monitöre aktarmak için FN ile birlikte tuş kombinasyonu olabilir ona bakın. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız aldığım PC laptopta denediğimde ekran TV'ye geliyor fakat PC de gelmiyor. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Sisteminizi yazarak başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... turko35408 dedi: TV kumandası ile HDMI seçeneklerini değiştirin. HDMI1 HDMI 2 gibi. Kaynak veya Source diye bir tuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı. 573664 dedi: Kablo takılı iken laptopu yeniden başlatın. Eğer bu da olmazsa klavyede ekranı harici monitöre aktarmak için FN ile birlikte tuş kombinasyonu olabilir ona bakın. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız aldığım PC laptopta denediğimde ekran TV'ye geliyor fakat PC de gelmiyor.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #12 mirsad turan dedi: Denedim fakat olmadı. Yanlış anladınız aldığım PC laptopta denediğimde ekran TV'ye geliyor fakat PC de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla masaüstü bilgisayarınızdan televizyona ekran yansıtamıyorsunuz. xopeSs dedi: Eki Görüntüle 1514255 Eki Görüntüle 1514256 Bu seçeneğin seçili olması lazım aksi takdirde 2. ekrana ( TV'ye) görüntü gitmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Bu adımları uygulayın bir de. Artı 0 Eksi
mirsad turan dedi: Denedim fakat olmadı. Yanlış anladınız aldığım PC laptopta denediğimde ekran TV'ye geliyor fakat PC de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla masaüstü bilgisayarınızdan televizyona ekran yansıtamıyorsunuz. xopeSs dedi: Eki Görüntüle 1514255 Eki Görüntüle 1514256 Bu seçeneğin seçili olması lazım aksi takdirde 2. ekrana ( TV'ye) görüntü gitmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Bu adımları uygulayın bir de.
KS KS M mirsad turan Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #13 xopeSs dedi: Anladığım kadarıyla masaüstü bilgisayarınızdan televizyona ekran yansıtamıyorsunuz. Bu adımları uygulayın bir de. Genişletmek için tıkla... Monitör yok deneyemem. Artı 0 Eksi
xopeSs dedi: Anladığım kadarıyla masaüstü bilgisayarınızdan televizyona ekran yansıtamıyorsunuz. Bu adımları uygulayın bir de. Genişletmek için tıkla... Monitör yok deneyemem.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #14 mirsad turan dedi: Monitör yok deneyemem. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın monitörü yok diye televizyona yansıtma yapmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla ama bahsettiğim ayarları yapamıyorsunuz şu an. Artı 0 Eksi
mirsad turan dedi: Monitör yok deneyemem. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın monitörü yok diye televizyona yansıtma yapmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla ama bahsettiğim ayarları yapamıyorsunuz şu an.
KS KS M mirsad turan Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #15 xopeSs dedi: Bilgisayarın monitörü yok diye televizyona yansıtma yapmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla ama bahsettiğim ayarları yapamıyorsunuz şu an. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
xopeSs dedi: Bilgisayarın monitörü yok diye televizyona yansıtma yapmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla ama bahsettiğim ayarları yapamıyorsunuz şu an. Genişletmek için tıkla... Evet.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #16 mirsad turan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Daha önce bahsettiğim ayarı yapmadan televizyona görüntü yansıtamazsınız bir şekilde yapmanız gerekiyor başka türlü olmaz. Artı 0 Eksi
mirsad turan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Daha önce bahsettiğim ayarı yapmadan televizyona görüntü yansıtamazsınız bir şekilde yapmanız gerekiyor başka türlü olmaz.