Çözüldü Bilgisayarı her gün yeniden başlatmak zararlı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JBKARTAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Benim bilgisayarım dünya üzerinde bilinemeyen sorunu var. Bilgisayarımı ilk açtığımda ekran kartını kullanmayı reddediyor ama yeniden başlatınca da hiçbir şey yokmuş gibi kullanıyor ekran kartını ama bunu her gün yapmak zorundayım. Bundan dolayı bir ömür kısalma gibi bir durum olur mu?

Benim bilgisayarım dünya üzerinde bilinemeyen sorunu var. Bilgisayarımı ilk açtığımda ekran kartını kullanmayı reddediyor ama yeniden başlatınca da hiçbir şey yokmuş gibi kullanıyor ekran kartını ama bunu her gün yapmak zorundayım. Bundan dolayı bir ömür kısalma gibi bir durum olur mu?
Hocam driverlar güncelmi ilk defa böyle hata duydum.

Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapatırsan muhtemelen sorun çözülecektir.

Hocam nasıl yapıldığını anlatır mısınız? Hatırlamıyorum da.

Biz asıl ekran kartı meselesine gelelim, sorunu oradan çözmeye bakalım. Sistem bileşenlerini belirtin. Tam olarak hata mesajı nedir?

Hata yok hocam işlemci: Ryzen 5 5600 ekran kartı MSI RTX 4060 Ti anakart ASUS Prime B550M-K RAM 16 GB 3200MHz DDR4.

Biz asıl ekran kartı meselesine gelelim, sorunu oradan çözmeye bakalım. Sistem bileşenlerini belirtin. Tam olarak hata mesajı nedir?

Hata yok hocam şöyle durum bilgisayarımı ilk açtığımda masaüstü geliyor ama bir şey yapayım mesela CS:GO gireyim ekran kartı kendini kullanmıyor laglanıyor oyun.

Hocam nasıl yapıldığını anlatır mısınız? Hatırlamıyorum da.

Hata yok hocam işlemci: Ryzen 5 5600 ekran kartı MSI RTX 4060 Ti anakart ASUS Prime B550M-K RAM 16 GB 3200MHz DDR4.

Hata yok hocam şöyle durum bilgisayarımı ilk açtığımda masaüstü geliyor ama bir şey yapayım mesela CS:GO gireyim ekran kartı kendini kullanmıyor laglanıyor oyun.

Hocam size tavsiyem sıfırdan Windows 11 temiz kurulum yapınız hiç uğraşmadan hem sistemde rahatlar.

Hocam size tavsiyem sıfırdan Windows 11 temiz kurulum yapınız hiç uğraşmadan hem sistemde rahatlar.

Hocam Windows 10 son anına kadar kullanacağım Windows 11 hala bana güven vermiyor maalesef.

Teşekkürler hocam.

Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapatırsan muhtemelen sorun çözülecektir.

Herkese iyi akşamlar hocam hızlı kapatmayı kapatım ve sorunum çözüldü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı