Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2018 #1 Merhabalar, ben notebooku harici bir ekrana bağlıyorum ve bazen iki ekranı birlikte kullanıyorum. Başlıkta olduğu gibi iki ekranı birlikte kullanırken tek fare çok zor oluyor, iki fare kullanıp farklı imleç oluşturabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2018
Merhabalar, ben notebooku harici bir ekrana bağlıyorum ve bazen iki ekranı birlikte kullanıyorum. Başlıkta olduğu gibi iki ekranı birlikte kullanırken tek fare çok zor oluyor, iki fare kullanıp farklı imleç oluşturabilir miyim?
Çözüm MF 17 Ağustos 2018 Bunun için kullanılabilecek yazılımlar: Dicolab - Creators of multi-user collaborative software EitherMouse - Multiple mice, individual settings... Pluralinput
Bunun için kullanılabilecek yazılımlar: Dicolab - Creators of multi-user collaborative software EitherMouse - Multiple mice, individual settings... Pluralinput
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Ağustos 2018 #2 Bunun için kullanılabilecek yazılımlar: Dicolab - Creators of multi-user collaborative software EitherMouse - Multiple mice, individual settings... Pluralinput Artı 0 Eksi Çözüm
Bunun için kullanılabilecek yazılımlar: Dicolab - Creators of multi-user collaborative software EitherMouse - Multiple mice, individual settings... Pluralinput
KS KS Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2018 #3 Teşekkürler. Artı 0 Eksi