Bilgisayarı ilk açınca HDD %100 kullanılıyor

Sanırım yanlışlıkla iptal ettim. Nasıl tekrar başlatacağım?

Eki Görüntüle 1125485

Hem güncellemeleri de kaldırırım.

Uygulamadan çıkın ve kaynağı boşalt deyin, işlem bitince sağ tık "kaynağı unut" deyin ve ilk yaptığınız adımları yeniden yapın " güncelleştirme eklemeyin "

HD Tune ile tarama yapın ama bana sorarsanız normaldir. Windows başlatıldığında servisler başta olmak üzere diske okuma üstüne yüklenir. HDD tahminimce 5400RPM bu yüzden kendine gelmeside geç sürüyor. Size tavsiyem kendinizin modladığı Windows'u kullanmak, gereksiz servisler olmadığı için bilgisayar SSD hızına yakın ( kullanım olarak, hız olarak mümkün değildir )( denendi! )

Konu: Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

Katılıyorum hocam bende bu Windows 10'u kullanıyorum (bu ana konum diyebilirim, 2-3 tane konudan yardım alarak yapıyorum ama pek fark olmuyor, en çok bu konu yardımcı oluyor) ama her ne kadar birçok gereksiz hizmet kapatılmış olsa da hala bir GNU/Linux değil. Benim önerim eğer ki oyun oynamıyorsa Linux Mint tarzı bir dağıtım kursun konu sahibi ya da Dual boot yapabilir (ben multi-boot yaptım Linux Mint, Windows 7 ve Windows 10)

Katılıyorum hocam bende bu Windows 10'u kullanıyorum (bu ana konum diyebilirim, 2-3 tane konudan yardım alarak yapıyorum ama pek fark olmuyor, en çok bu konu yardımcı oluyor) ama her ne kadar birçok gereksiz hizmet kapatılmış olsa da hala bir GNU/Linux değil. Benim önerim eğer ki oyun oynamıyorsa Linux Mint tarzı bir dağıtım kursun konu sahibi ya da Dual boot yapabilir (ben multi-boot yaptım Linux Mint, Windows 7 ve Windows 10)

Bende Dual bootta Linux Mint kullanıyorum ve günlük kullanım için çok daha rahat şahsen. Ama Photoshop gibi uygulamaları sık kullanan biri olarak Windows'a mecbur kalıyor insan. O yüzden genel kullanıcıya uygun şekilde önerimi belirttim. ( Linux'un stabilitesi > Windows'un mükemmel güncellemeleri )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı