Bilgisayarımı 3 gün önce satmıştım. 2 gündür bir haber vs. yoktu. Bugün mesaj attılar ve dediler ki bu sürekli mavi ekran veriyor işlemci bozuk RAM bozuk bilmem ne. Ben de güzel bir dille anlattım. Mavi ekran bilgisayarın bozuk olduğu anlamına gelmez. Her şeyden olabilir. Aldıkları hata BAD_POOL_CALLER imiş. Ben de dedim ki bu hata %90 driver kaynaklı ve kaynağı Wi-Fi adaptörü.
Ben de almıştım çünkü daha önce. Her neyse anlattım ne yapmaları gerektiğini. Yarın gelelim sen bize paramızı ver. Benim halam savcı dava ile falan uğraşırsınız. Yasal olarak hakkımız var falan dediler. Ben de açmak istiyorsanız açın dava ancak bir şey çıkmaz çok beklenti içine girmeyin dedim. Böyle bir olay oldu. Zaten istesem de şuan sistemi alamam çünkü parayı kullandım. Birkaç avukat ile görüştüm açsınlar dava bir şey çıkmaz dediler.
Ancak emin olamadım. Sert duruş sergiliyorum ki zaten bilgisayarımın bozuk olmadığına ben eminim. Muhtemelen bana verdikleri para ile 0 sistem almaya karar verip geri vermek istiyorlar ama artık çok geç. Forumda avukat olan varsa yorum yapabilirler mi ya da bilgisi olan arkadaşlar. Bu olaydan ne çıkar. Dava falan açsalar ne sonuç olur.
Bilgisayarı alırken baktılar kontrol ettiler. Yazılı hiçbir sözleşme vs yok. Yüzyüze bilgisayarı verip parayı aldım. Bu kadardı aşama.
@199688 @Pantheon @Oreki @FrontPage. @Mert @Recep Baltaş @Ali Güngör