Bilgisayarı kapatınca ekipmanların RGB'leri yanmaya devam ediyor

uhraniers

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kapatıyorum, yanmaya devam ediyor. Ayrıca son zamanlarda kapatmama rağmen kasadaki mavi ışık da yanıyor. Fişten çek tak yapınca düzeliyor. Ne yapmam lazım?

Bilgisayari shifte basılı tutarak kapa ztaen pc yi shifte basılı tutarak kapamssan tam kapanmıyor windows logosuna tikla sonra kapatma logosuna bilgisayar i kapat tusu çıktımı shifte basili tutmaya başla sonra kapata bas bilgisayar kapanana kadar bırakma kapandiginda anlasilir zaten hala daha rgb sönmüyorsa arkadaslarin dedigi gibi bios dakini deneyebilirsin

Arkadaşlar kapatıyorum, yanmaya devam ediyor. Ayrıca son zamanlarda kapatmama rağmen kasadaki mavi ışık da yanıyor. Fişten çek tak yapınca düzeliyor. Ne yapmam lazım?

Windows 10 da (güç ve uyku-ek güç ayarları-güç düğmelerinin yapacaklarını seçin) seçeneği altında kapatma ayarları diye bir kısım var. Bu kısımdaki (hızlı başlatmayı aç) seçeneğideki tik işaretini kaldır. Sorun çözülür

Anakart MSI marka ise alternatif bir çözüm;

BIOS menüsünde ''Memory Context Restore'' ayarını ''Enabled'' yapabilirsiniz. Anakart güç kestikten sonra kasa ve portların çalışmasını engelliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı