Bilgisayarı kapatıp açınca masaüstü siyah oluyor

kirnrif

Centipat
Katılım
29 Mayıs 2022
Mesajlar
651
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün bilgisayara Epic Games'ten Metro 2033 Redux oyununu yükledim ve Türkçe yama kurdum. Oyunu oynadım sıkıntısız sonra bilgisayarı kapattım. Sabah açtığımda masaüstü arka planı düz renk olarak siyahtı. Farklı bir fotoğrafla değiştirdim ve test etmek için bilgisayarı kapatıp açtım yine arka plan siyah oldu. Bu sorun neden olur ve nasıl çözerim? Türkçe yamadan virüs bulaşmış olabilir mi? Kaspersky'la tam tarama yaptım bir şey bulamadı. Türkçe yamayı buradan indirdim. Son olarak da Windows 11'i orijinal kullanıyorum.
 
Yama ile çok ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Rat virüsü yemişsin yada windows'un dll dosyaları hasar görmüş malwarabytes free indirip tarama yap.
 
Ama Türkçe yamayı indirdikten sonra oldu. Onun dışında dün hiçbir şey indirmedim.
Mouse imleci ekranda var mı ? Eğer varsa Ctrl alt del yapıp görev yöneticisine basıp dosya kategorisine gelip yeni görev çalıştır butonuna basıp explorer.exe yazarsanız düzelir.
 
Mouse imleci ekranda var mı? Eğer varsa CTRL alt del yapıp görev yöneticisine basıp dosya kategorisine gelip yeni görev çalıştır butonuna basıp explorer.exe yazarsanız düzelir.

Evet ekranda ve dediğinizi şimdi deneyeceğim.

Yok hayır denedim ve düzelmedi.
 
Evet ekranda ve dediğinizi şimdi deneyeceğim.

Yok hayır denedim ve düzelmedi.
Explorer.exe ye basınca açılmıyor mu ? Bu hatayı ben de yaşadım windows 11'de. Fakat ben clipsvc hizmetini durdurunca öyle olmuştu. Crack bir şekilde bir Microsoft Store uygulamasını indirmeye çalışmıştım.

Evet ekranda ve dediğinizi şimdi deneyeceğim.

Yok hayır denedim ve düzelmedi.
Allah sabır versin hocam bu arada. O hatayı düzeltmek için çok uğraşmıştım fakat düzelmedi. Sonra format attım.
 
Bilgisayara format attım ve düzeldi. Sorun neden kaynaklanıyor? Hala bilmiyorum ama sorunum çözüldü.
 

Geri
Yukarı