Bilgisayarı Kapatıp Açtıktan Sonra GTA V İndirmesi Kaldığı Yerden Devam Eder Mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.

Ben GTA 5 indireceğim fakat aklıma şu soru takıldı. İndirmeyi durdursam bilgisayarı kapatsam tekrar açtığımda kaldığı yerden devam eder mi?

Sadece monitörün düğmesini kapatsam?

Bu ne saçma soru? Bilgisayarın kapanırsa sorun olur. Sakın uyku moduna vb. alma. Monitör ile PC alakasız. Aynı televizyonu kapatsan bile receiver'i kapatmazsan aslında televizyonun çalıştığı ama senin görmediğin gibi.
@enter ayrıca o PSU yu kullanıyorsan evinde ses yalıtımı olmasına dikkat et. Komşular patlamadan korkmasın. Ve eve 2 gün sonra gir. Allah korusun patlar.

Şimdi 800 MB inmişti durdurup kapattım. Normalde orada 95 GB yazıyordu ama artık 94.2 GB yazıyor.

Olabilir. Belki yanlış hatırlıyorsundur. Dosya miktarını azaltmışlardır. Ne soruyorsun yani? Anlamadım.

Ne alakası var?
Az önce 800 MB indirmiştim durdurup kapattım. Devam edecek mi diye test edecektim. Normalde 95 GB inecek yazıyordu, ama şimdi 94.2 GB yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'de baştan başlamıyor. Bir kısmını indirip sonradan tekrar başlattığında, indirilecek boyut azalıyor ve % olarak ilerleme kalıyor. Çok boş yapılmış konuda. Bilgisayarı kapatırken Epic Games'den indirmeyi duraklatıp, Epic Games'i kapatıp öyle bilgisayarını kapatmanı öneririm.

Ne alakası var?
Az önce 800 MB indirmiştim durdurup kapattım. Devam edecek mi diye test edecektim? Normalde 95 GB inecek yazıyordu ama şimdi 94.2 GB yazıyor.
Demek ki indirdiğin kısmı toplam miktardan çıkarmış. Neden kızıyorsun?!
Yeni güncelleme gelmiş olabilir. 2 ay önce böyle idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…