GTA V Epic Games indirme yapılırken PC kapatılırsa kaldığı yerden devam eder mi?

RazeSayqo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şu an GTA V indiriyorum. Bilgisayarı kapatıp tekrar açacağım baştan mı indirmem gerekir yoksa kaldığı yerden devam eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirmeye devam ederken bilgisayarımı kapattığımda baştan indirmiştim. Önce indirmeyi durdurun sonra da bilgisayarı kapatırsanız sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Kaldığı yerden devam eder yani.

Arkadaşın yeni indirmeye başladığını düşünüp ve hemen bunu test edilebilir durumda olduğunu söyledim. Yani az aklınızı kullanırsanız birkaç MB indirip deneyebilir.
Her şeyde hazıra konmamak lazım!
Bunun hazıra konmak olduğunu düşünmüyorum. Belki o anda aklına gelmedi daha sonradan böyle bir şey olabileceğini düşündü ? Kusura bakmayın herkes sizin gibi pratik zeka değil :D

Bunun hazıra konmak olduğunu düşünmüyorum. Belki o anda aklına gelmedi daha sonradan böyle bir şey olabileceğini düşündü? Kusura bakmayın herkes sizin gibi pratik zeka değil :D.

Doğru dedin mantıklıymış aslında ama ben zaten indirmenin %20 sindeydim o zaman o yüzden sordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı