Bilgisayarı kapatmaya çalışırken çıkan mesaj kutusu

ajax

Hectopat
ALT + F4 tuş kombinasyonunu kullanarak bilgisayarı kapatmaya çalıştığım da, bazen bu uyarı karşıma çıkıyor. Bunu yaşayan, veya sebebini bilen var mı?
Bu, devam eden tüm aktarımları iptal eder.
Tüm aktarımlar iptal etmek istediğinize emin misiniz?
Screenshot_49.png

Uyariyi P2P uygulamalari, Bitcoin client'i gibi surekli veri alisveris yapan bir program veriyor olabilir. Ya da bilgisayariniza virus bulasmis, sisteminiz disinda islemlerde kullaniliyor.
Bilgisayarıma virüs girebileceğini düşünmüyorum. qBittorrent kullanıyorum. Ama bu uyarıların verdiği zamanlarda hiç açık değildi. Yinede uygulamayı silip tekrarlayacak mı diye kontrol edeceğim. Teşekkürler.

Bittorent uygulamasının arkaplanda çalışan 4-5 uygulaması var. Bundan dolayı arkada sürekli veri alışverişi gerçekleşiyor. Uygulama olarak açık olmasa bile hizmetler kısmında açık oluyor. Bizzat bu sorunu yaşadığım için diyorum. Bittorrenti sildigimden beri sorunla karşılaşmadım. Ayrica uTorrent tavsiye ederim. Daha sade çalışıyor.

Bittorent uygulamasının arkaplanda çalışan 4-5 uygulaması var. Bundan dolayı arkada sürekli veri alışverişi gerçekleşiyor. Uygulama olarak açık olmasa bile hizmetler kısmında açık oluyor. Bizzat bu sorunu yaşadığım için diyorum. Bittorrenti sildigimden beri sorunla karşılaşmadım. Ayrica uTorrent tavsiye ederim. Daha sade çalışıyor.
Uygulama içerisinde indirdiğim bir dosyanın olmaması ve uygulamanın kapalı olmasından dolayı bundan şüphelenmemiştim. Umarım sorunun kaynağı odur. Sürekli format atmaktan yoruldum.
uTorrent konusunda daha önceden açtığım bir konu var. Daha çok zararlı çıkarım :)

Torrentler açık olduğu için uyarı çıkıyor olabilir. Bittiyse bile torrentleri duraklatın seed etmesin.

Ayrıca uTorrent kullanmak da mantıklı değil. Hem mining yaptığı ortaya çıkmıştı hem de içerisinde reklam barındırıyor. qBitTorrent daha sade ve güvenli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı