Bilgisayarı kapattığım zaman tekrar açılmıyor

RalfKing

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2014
Mesajlar
143
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum sonra tekrar açma düğmesine basıyorum açılmıyor. Güç kablosunu söküp biraz bekliyorum daha sonra taktığımda açılıyor kapattığım zaman yine açılmıyor anlamadım gitti. Bütün parçaları kontrol ettim ekran kartına falan stres testi yaptım açıldığında bir sorun yok. Ne zamanki bilgisayarı kapatıyorum tekrar açmam için güç kablosunu çıkarıp beklemem falan gerekiyor.
Not: Güç kablosunu çektiğim halde kasaya kontrol kalemiyle dokunduğumda ışığı yanıyor statik elektrik yüzünden olabilir diyenler var ama şimdiye kadar çalışan mal birdenbire neden böyle yapsın? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağından yüksek ihtimal, denemelik başka bir güç kaynağı bulup dener misiniz?
Hocam güç kaynağım yeni daha evga gt 650. Zaten çalıştığı sürece sıkıntı yok ne zaman ki kapatıyorum bilgisayarı tekrar çalışmıyor tetik almıyor güç kaynağında sorun olsa çalışırken de bir şeylerin ters gitmesi gerekmez mi?

up

Arkadaşlar bir yardımcı olun ya zor durumdayım.
 
Son düzenleme:
Hocam güç kaynağım yeni daha EVGA GT 650. zaten çalıştığı sürece sıkıntı yok ne zaman ki kapatıyorum bilgisayarı tekrar çalışmıyor tetik almıyor güç kaynağında sorun olsa çalışırken de bir şeylerin ters gitmesi gerekmez mi?

Up.

Arkadaşlar bir yardımcı olun ya zor durumdayım.

@RalfKing merhaba hocam ne yaptınız, nasıl çözdünüz? Birebir aynı soruna sahibim ne yapacağım bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı