Kerem2492 Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarı topladığımdan beri durum böyle. Bilgisayarı kapatıyorum ekrana "Bilgisayardan sinyal yok" yazısı geliyor ama fanlar hala çalışıyor oluyor 1-2 dakika sonra duruyor. Normal bir şey mi yoksa bir sıkıntı mı var? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2020
Arkadaşlar bilgisayarı topladığımdan beri durum böyle. Bilgisayarı kapatıyorum ekrana "Bilgisayardan sinyal yok" yazısı geliyor ama fanlar hala çalışıyor oluyor 1-2 dakika sonra duruyor. Normal bir şey mi yoksa bir sıkıntı mı var?
KS KS Kerem2492 Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #11 novaimpus99 dedi: Büyük ihtimalle laptoptur arkadaşa 2 dakika geliyordur ama daha kısa bir süre çalışmaya devam ediyordur. Genişletmek için tıkla... Laptop değil masaüstü ve ciddiyim 1-2 dakika çalışıyor kapandıktan sonra. Clarence Morrow dedi: Hata değil iyi bir şey bence. Parçaları soğutup kapatıyor sistem. Genişletmek için tıkla... Çok ısınmış olmuyor zaten parçalar takip ediyorum ısılarını. Talha Çelebi dedi: Normal bir şey de PSU bilgisayar için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Psu 450W ama yeterli sistemim zaten çok birşey değil. Anakart : Asus B350M-A İşlemci : AMD Ryzen 3 2200g Ekran kartı Msi GT 1030 novaimpus99 dedi: Bilgisayar kapanmak için fazla sıcaksa istenilen sıcaklığa kendini düşürüp öyle kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatmadan önceki ısısı 40 derece falan oluyor hatta daha az ondan olacağını sanmıyorum. Son düzenleme: 26 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
novaimpus99 dedi: Büyük ihtimalle laptoptur arkadaşa 2 dakika geliyordur ama daha kısa bir süre çalışmaya devam ediyordur. Genişletmek için tıkla... Laptop değil masaüstü ve ciddiyim 1-2 dakika çalışıyor kapandıktan sonra. Clarence Morrow dedi: Hata değil iyi bir şey bence. Parçaları soğutup kapatıyor sistem. Genişletmek için tıkla... Çok ısınmış olmuyor zaten parçalar takip ediyorum ısılarını. Talha Çelebi dedi: Normal bir şey de PSU bilgisayar için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Psu 450W ama yeterli sistemim zaten çok birşey değil. Anakart : Asus B350M-A İşlemci : AMD Ryzen 3 2200g Ekran kartı Msi GT 1030 novaimpus99 dedi: Bilgisayar kapanmak için fazla sıcaksa istenilen sıcaklığa kendini düşürüp öyle kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatmadan önceki ısısı 40 derece falan oluyor hatta daha az ondan olacağını sanmıyorum.