Bilgisayarı Kullanırken Ekrandaki Görüntü Gidiyor, Monitör Sinyal Arıyor

ShadyEternia

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,

Son zamanlarda ara ara karşıma çıkan bir problem var. Oyun sırasında veya dizi, film izlerken farketmeksizin birden görüntü gidiyor. Bu sırada kasa normal şekilde çalışıyor, fanlar dönüyor vs. fakat klavye ve mouse güç almıyor yani ışıkları sönüyor, görüntü gidiyor ve monitörde bağlantı arama yazısı çıkıyor (kasa kapalı olduğunda ekranda çıkan görüntüden bahsediyorum). Sorun ne olabilir acaba yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.
PSU: 600W
Monitör ve kasa arasında Display Port bağlantısı var.

Anakart: Asus Prime B450 Plus
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ram: 2x8gb 3000mhz kingston predator
Bu arada ram diyince aklıma geldi yaklaşık 2 hafta önce 8 gb 3000 mhz ram ekledim acaba bununla bağlantılı bir sorun olabilir mi?
İlgilenen herkese teşekkür ederim tekrardan.

Anakart: Asus Prime B450 Plus
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ram: 2x8gb 3000mhz kingston predator
Bu arada ram diyince aklıma geldi yaklaşık 2 hafta önce 8 gb 3000 mhz ram ekledim acaba bununla bağlantılı bir sorun olabilir mi?
İlgilenen herkese teşekkür ederim tekrardan.
Hocam her şeyi parça parça yazmışsın. Ekran kartın nedir? Eğer AMD kullanıyordan mevcut sürümden kaynaklı bir problem yaşıyor olabilirsin. Ayrıca aynı RAM'den eklediysen sıkıntı çıkma ihtimali düşük ama bir MemTest86 yapabilirsin. BIOS güncel mi? PSU'nun markası nedir? Açtığınız konularda sistemlerinizi, sürücülerinizi açık ve düzgün yazmalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı