Çözüldü Bilgisayarı kullanırken görüntü gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oğuzm22

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Bilgisayarımı normal şekilde kullanırken bir anda görüntü gitti ve ekranda sinyal yok yazısı çıktı. Biraz bekledim geri gelir mi diye ama gelmedi. Ben de reset attım sonrasında bilgisayarım açıldı. Oyun oynamıyordum ya da sistemim yükte değildi. Chrome ve Discord açıktı yalnızca. Nedeni ne olabilir? Daha önce başıma geldiğini hiç hatırlamıyorum.

İyi günler. Bilgisayarımı normal şekilde kullanırken bir anda görüntü gitti ve ekranda sinyal yok yazısı çıktı. Biraz bekledim geri gelir mi diye ama gelmedi. Ben de reset attım sonrasında bilgisayarım açıldı. Oyun oynamıyordum ya da sistemim yükte değildi. Chrome ve Discord açıktı yalnızca. Nedeni ne olabilir? Daha önce başıma geldiğini hiç hatırlamıyorum.
Sistem ne, özellikleri ne, temizliği nasıl, termaller ne durumda, banka borcu var mı, bu sene sınavlardan kaç aldı... Biz de bunları hiç bilmiyoruz ki cevap verelim sana değil mi?

Sistem ne, özellikleri ne, temizliği nasıl, termaller ne durumda, banka borcu var mı, bu sene sınavlardan kaç aldı... Biz de bunları hiç bilmiyoruz ki cevap verelim sana değil mi?
Kusura bakmayın ilk kez başıma geldiği için hızlıca yazdım. Sistemi 4 ay önce termal macun yenilemesi yaparken olabildiğince temizledim.

Anakart: GA-A320M-H
İşlemci: R5 2600
RAM: 2x8 GB 3200MHz
Ekran kartı: GTX 1050
Güç kaynağı: Redrock 300W

Kusura bakmayın ilk kez başıma geldiği için hızlıca yazdım. Sistemi 4 ay önce termal macun yenilemesi yaparken olabildiğince temizledim.

Hocam sorun PSU gibi görünüyor.

Aynı şekilde yükte değilken tekrarlarsa bende alttakine katılmadan önce bir evdeki prizi kontrol et, başka prizde dene derim.
Hocam sorun PSU gibi görünüyor.

Sadece özelliklere bakarak sorunun PSU'da olduğunu nasıl anladınız?

300W dediğine bakma +80 serfikası varsa demek en az 240W verir demek ama sizin PSU da o da yok yani büyük ihtimal 240W'dan düşük veriyor ve o sistem büyük ihtimal 3 yıllıktan fazladır her sene PSU'nun verdiği güç de zamanla düşüyor ekran kartını besleyememe durumu olabilir zamanla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı