Çözüldü Bilgisayarı kullanırken görüntü gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oğuzm22

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Bilgisayarımı normal şekilde kullanırken bir anda görüntü gitti ve ekranda sinyal yok yazısı çıktı. Biraz bekledim geri gelir mi diye ama gelmedi. Ben de reset attım sonrasında bilgisayarım açıldı. Oyun oynamıyordum ya da sistemim yükte değildi. Chrome ve Discord açıktı yalnızca. Nedeni ne olabilir? Daha önce başıma geldiğini hiç hatırlamıyorum.

Hocam çok zorlamayın anakart yanabilir.

Türk usulü gidelim HDMI kablosunu monitörün arkasındaki diğer girişe tak
Konuyu açtıktan sonra bir iki kez daha yinelenince olay, aklıma geldi kabloyu en son farklı taktığım. Bugüne kadar ekran kartındaki DVI girişi üzerinden alıyordum görüntüyü. Arada dönüştürücü, dönüştürücüye de HDMI kablosu bağlıydı. Ekran kartında HDMI girişi de olduğu için aradaki dönüştürücüyü çıkartıp doğrudan kabloyu bağladım. Birkaç gün iyiydi sorun yoktu ama bir ara bir anda gitti görüntü, ondan dolayı konuyu açtım. Sonrasında birkaç kez daha yaşanınca araya yeniden dönüştürücüyü koydum, şu anda eskisi gibi düzgün çalışıyor. Yönteminiz işe yaradı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…