Bilgisayarı Nasıl Sürekli Güncel Tutarım?

hasras123

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Bir bilgisayarın hızlı kalması için temizlikten sonra sürücülerinin güncellenmesi gerekiyormuş. Ben şahsen her gün "acaba yeni güncelleme gelmiş midir?" diye düşünmek istemiyorum. Bana muhtemel Slim Driver yada Driver Pack gibi uygulamalar tavsiye edeceksiniz ama MSI'ın kendisine ait orijinal bir uygulaması yok mu? Bu arada PC, MSI. Bahsettiğim sürücüler, BIOS güncellemesi, ekran kartı güncellemesi, işlemci gibi şeyler. Bunları nasıl öğrenebilirim yeni güncelleme gelmiş mi diye?

MSI'ın sitesine dün baktım, bu tarz bir uygulamayı ben de aradım bulamadım. Lenovo'da var mesela, Lenovo Service Bridge diye. Onun dışında gerekli olan tüm sürücüler yüklü ve arkaplanda çalışıyorlarsa, onlar sana haber verecektir güncel sürücüleri. BIOS güncellemesini çok dert etme, ayda yılda bir olur ve PC'de donanımsal değişiklik yapmadığın sürece bir şeyi değiştirmez.

Benim oyunlar 17 serisiyle kasmaya başladı. Virüs taraması yaptım harddisk taraması yaptım sıcaklıklara baktım güncellemelere baktım herşey tamdı yine de kasıyordu sonra 16.12.2 sürümüne yükledim artık kasmıyor. Ne iş anlamadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı