Komik Technopat konusu paylaşın

@Herolynx53, türlü türlü insan çeşidi var. Mesela benim exlerimden birisinin, bir dediği bir dediğini tutmazdı. Akşam karar verdiğini, ertesi gün değiştirirdi ve öyle bir şey demediğine yemin eder, gerekirse Kur-an'a el basarım derdi. Bir ara ses kaydı aldım, onu da yalanladı. :D Zaten ona da 3 gün dayandım, sonra nextledim hemen. Bunu anlatma sebebim de her türlü insan çeşidi var, onu demek istedim.

@Herolynx53, türlü türlü insan çeşidi var. Mesela benim exlerimden birisinin, bir dediği bir dediğini tutmazdı. Akşam karar verdiğini, ertesi gün değiştirirdi ve öyle bir şey demediğine yemin eder, gerekirse Kur-an'a el basarım derdi. Bir ara ses kaydı aldım, onu da yalanladı. :D Zaten ona da 3 gün dayandım, sonra nextledim hemen. Bunu anlatma sebebim de her türlü insan çeşidi var, onu demek istedim.
IMG_2050.jpeg

Üstat çok doğru söylemiş hocam. :D

Ah şu ranked meselesi. :D

Son düzenleme:
Mavi ekran hatasında minidump istemek yerine garip garip öneriler vermek, format diye Windows'un içinden sıfırlamaya çalışmak, sıfırlarken yarım yamalak şekilde BIOS güncelle demek falan. Her sinir olmak istediğimde bu konuyu okurum. Sonlarında birisi minidump istemiş sonunda da, oluşmamış. Konu da kaderine terk edilmiş şu an.

Bir de ilk mesajı ChatGPT'den almış 😂

Moderatör düşmanı bir arkadaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı