Bilgisayarı ne zaman alınmalı?

Bir arkadaşım seçimden sonra verilen vaatlerden birinin gençlere(25 yaş ve altı) vergilerin kalkması dedi. Bir araştırıp bakın gerçekten öyleyse seçimden sonra alırsınız.

Elimde fazlası varsa evet bugün alınabilir. Ama krediyle güç bela alınacaksa ve zorunluluk zorunlu ihtiyaç durumu yoksa, keyfi oyun oynamak için alınıyorsa, evet; kısa vadede kendini kurtarmış gibi karlı gibi gözükürsün. Unutma bu sadece bu yaşanılanları meşru kılar ve gün gün seni kötü duruma ilerletir. Hem de her yönden. Ama bunları zaten alamayacakken almamak, afedersin yaprak takıp gezmek, en azından tepki içerir. Gidişatı baltalar. Satın almakla yaptığın etkinin aksine bu gidişatı baltalayabilir ve çoğu kişi bunu tercih edip dile de getirirse günün sonunda alım gücün yükselir. Yükseldiğinde daha rahat alırsın. Yap yapma diye bir şey söylemiyorum yazdıklarım şahsi düşüncemdir. Yatırım tavsiyesi değildir Ben olsam alır mıydım? Keyfi alacağım için param da olmadığı için almazdım. Şuan almıyorum. Ama yarın param olursa alırım. Sebebi de oyunun verdiği mutluluk vücuduma olumlu etki ediyor. Diğerleri gibi 8-10 saat de kaptırmıyorum. 2 saat kullanıp kalkıyorum. Sağlıklı beslenip sporumu yapıyorum. Bu da ruhumu doyuruyor. Eğlencemi karşılıyor. Buna göre kendi çıkarımlarını yapabilirsin.

Seçim sonuçlarını bekle eğer reis kazanırsa direkt al o gece başkası kazanırsa bekle düşer dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…