Bilgisayarı orijinal yapan korsan yazılımdan virüs bulaştı

Noodleyiyenkel

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Windows'u orijinal yapan korsan yazılım yükledim bilgisayara virüs bulaştı. Ekran kırpıtıyor ve yavaş çalışıyor bilgisayar. Durduk yere hata veriyor. Format attım antivirüs kurdum. Böyle hata aldım Avast kitaplığında bulunamadı. Yazıyor kapatıyorum kapanmıyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Bu olay canımı sıkmaya başladı. Ben bilgisayarı düzgün kullanırım öyle her linke tıklamam.

Evet hocam ben de anlamadım.Temiz kurulumdan sonra geçmeyen KMS ilk defa görüyorum da diyemem büyük ihtimalle geçti.Ancak anlamadım arkadaş neden bu kadar ofansif.Ben cmd ile etkinleştiren başka bir hocamıza söylüyorum ancak o üstüne alınıyor.
Haklısınız, ben gerginliğine verdim :)

Bilgisayarı açtığımda KMS Connection broker çalışıyor sonra bir anlık kayboluyor. Dosya konumu aç dediğimde system32 yi açıyor oradan silemiyorum programı izin istiyor.
KMS connection broker Windows'un kendi hizmetidir. Uyguladığınız kms işlemi ile aynı isimde gözükmesi sizi yanıltmasın. Ayrıca onu silmeye çalışmanız da bundan kaynaklı olarak gereksiz bir işlem. Windows'un kendi hizmetini silmek haliyle mantıklı olmayacaktır. Formattan sonra hala geçmediğini düşündüren şey eğer buysa endişelenecek bir şey yok. Zaten ne kadar format atsanız da Windows'un deneme sürümünü bilgisayara kurduğunuz gibi kendi hizmeti olduğu için görev yöneticisinde göreceksiniz. Bunun dışında formattan sonra hala bir yavaşlama yaşıyorsanız, daha önce dediğim gibi öncelikle bir disk sağlığınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Windows'u orijinal yapan korsan yazılım yükledim bilgisayara virüs bulaştı. Ekran kırpıtıyor ve yavaş çalışıyor bilgisayar. Durduk yere hata veriyor. Format attım antivirüs kurdum. Böyle hata aldım Avast kitaplığında bulunamadı. Yazıyor kapatıyorum kapanmıyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Bu olay canımı sıkmaya başladı. Ben bilgisayarı düzgün kullanırım öyle her linke tıklamam.

Ah kardeşim onlara inanmayacaktın onlar korsan kendini orijinal Windows gibi gözüksede korsan gibi görünür.
Bilgisayarı açtığımda KMS connection broker çalışıyor sonra bir anlık kayboluyor. Dosya konumu aç dediğimde System32'yi açıyor oradan silemiyorum programı izin istiyor.

Ben bakınca ona Microsoft corpition çıkmıştı.

Normal, klasik zararlı içeren Hacktool ayrıca format atmışsınız başlıkta hata var "Avast kitaplığında bulunamadı hatası" yapmanız lazımdı.

Size demedim? O kişinin durumu farklı CMD'den etkinleştirmiş. Hem üzgünüm ama deneyimliyim diyip tam indirden indiriyorsunuz. Agresif olmayı sevmem ancak cidden yani.
@Noodleyiyenkel hocam neden buna cevap vermediniz?Neyse temiz kurulum ile geçmeyen KMSPico görmedim şu ana kadar.Ki görenin de çıkacağını sanmıyorum.Siz bir yerde hata yapıyor olabilir misiniz veya size öyle geliyordur?

Muhtemelen arkada mining olduğu için yavaş çalışabilir Kaspersky ve Malwarebytes indirip tam tarama yap ve bunun bize ekran görüntüsünü at.

Muhtemelen virüs BIOS'a gömülü kaldı.

Muhtemelen arkada mining olduğu için yavaş çalışabilir Kaspersky ve Malwarebytes indirip tam tarama yap ve bunun bize ekran görüntüsünü at.

Muhtemelen virüs BIOS'a gömülü kaldı.

Anakarta yapışan KMS olacağını sanmıyorum. Microsoft hesabı değiştirip deneyebilir veya temiz kurulum yaptığı USB virüslüdür her seferinde virüs tekrar giriyordur.

Muhtemelen formattan sonra KMS Connection Broker'ı görev yöneticisinden görüp geçmediğini düşündü. Oysa ki o zaten sistemin hizmeti kms'in değil. Onunla ilgili sistem dosyalarını da sildiği için bilgisayarda yavaşlama olmuş olabilir. Tekrar format atılabilir. Ya da dediğim gibi disk sorunu gibi geldi bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı