Bilgisayarı satarken nelere dikkat edilmeli?

rashnikko

Kilopat
Merhaba, uzun süredir kullandığım masaüstü bilgisayarımı bugün sattım ve yarın kargolayacağım. Kargolamadan önce neler yapmalıyım? Hard diski Low level format ile sıfırlamayı düşünüyorum, sonrasında başıma bir iş gelme şansı var mı? Yeni bir HDD alıp takabilecek vaktim yok yarın akşam şehir dışına gideceğim. Bir de Low level format sonrası Windows'u baştan kurmam gerekiyor değil mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Eskiden bir bilgisayar satmıştım ve SSD'sini vermemiştim. Keşke SSD fiyatından düşüp o şekilde satsaydınız cihazı. Bence hala şans var ise böyle yapın.

2. el bilgisayar alım satımında SSD verilmesini ben şahsen önermiyorum.

Merhaba, uzun süredir kullandığım masaüstü bilgisayarımı bugün sattım ve yarın kargolayacağım. Kargolamadan önce neler yapmalıyım? Hard diski Low level format ile sıfırlamayı düşünüyorum, sonrasında başıma bir iş gelme şansı var mı? Yeni bir HDD alıp takabilecek vaktim yok yarın akşam şehir dışına gideceğim. Bir de Low level format sonrası Windows'u baştan kurmam gerekiyor değil mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Windows'u bırak onlar kursun uğraşma sen.

Hocam alacak kişi yaşlı birisi. Kendi halledebileceğini sanmıyorum çünkü çokta anlamıyor bilgisayar işinden.

Size sorum low level format sonrası bilgilerime erişilebilir mi? Bu işlemi uyguladıktan sonra hızlıcadan bir windows kurup paketleyeceğim. Alan kişi zaten bilgilerime erişmek için çaba gösterecek biri gibi görünmüyor ama belli olmaz. Bu işlemlerden sonra gönül rahatlığıyla gönderebilir miyim kargoyu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı