Bilgisayarı satıp motor almak mantıklı mı?

MaxCaulfield

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı satıp Küba CG 50 almayı düşünüyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız? Tamamen forumdaki kişilerin fikrini merak ediyorum.

Bilgisayarla aranda nasıl bir bağ olduğuna göre değişir bu sorunun cevabı. Örneğin artık bilgisayardan sıkıldıysan ya da çok fazla vakit ayırmıyorsan motor almak doğru bir tercih olabilir. Bilgisayar hayatının neresinde bu sorunun cevabı önemli.

Bilgisayarla aranda nasıl bir bağ olduğuna göre değişir bu sorunun cevabı. Örneğin artık bilgisayardan sıkıldıysan ya da çok fazla vakit ayırmıyorsan motor almak doğru bir tercih olabilir. Bilgisayar hayatının neresinde bu sorunun cevabı önemli.
Eskiden her türlü oyunu oynamaya çok hevesliydim şimdi sadece FIFA oynuyorum. Bu yüzden düşündüm ki ben FIFA'yı playstation kafelerde de oynarım. O yüzden bilgisayarı satmayı düşündüm. Oyun oynama hevesim tekrar gelir mi bilmiyorum.

Eskiden her türlü oyunu oynamaya çok hevesliydim şimdi sadece FIFA oynuyorum. Bu yüzden düşündüm ki ben FIFA'yı playstation kafelerde de oynarım. O yüzden bilgisayarı satmayı düşündüm. Oyun oynama hevesim tekrar gelir mi bilmiyorum.
Motor ben de de var scooter. Gerçekten çok keyifli gezmesi dolaşması gideceğin yerlere pratik bir şekilde gitmek falan. Yani bu süreçte bilgisayarı satıp motor alabilirsin. Bir süre para biriktirme imkanın olursa oyun oynama hevesin olursa para biriktirip pc alırsın

Eskiden her türlü oyunu oynamaya çok hevesliydim şimdi sadece FIFA oynuyorum. Bu yüzden düşündüm ki ben FIFA'yı PlayStation kafelerde de oynarım. O yüzden bilgisayarı satmayı düşündüm. Oyun oynama hevesim tekrar gelir mi bilmiyorum.

PS kafelerde oynamak aynı rahatlığı vermez. Ama sadece FIFA oynuyorsanız ve hevesinizin tekrar gelmeyeceği düşüncesindeyseniz satıp alın motorunuzu. İşe yarayan bir taktik mi bilmem ama yazı tura attıktan sonra çıkan sonuç sizi memnun ediyor mu etmiyor mu, ona göre de karar verebilirsiniz.

Tam soruna cevap olmayabilir belki ama yaşın genç diye tahmin ediyorum o yüzden şöyle bir tavsiye vereyim; bir şeyi ikame etmek için elinde bulunan hiçbir değerli ürünü satma. Paranı biriktir motorunu al bilgisayarında seninle birlikte kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı