Bilgisayarı satıp bisiklet almak mantıklı mı?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hem bisikletimi hem de PC'yi satıp bisiklet almak mantıklı mı? Yanında mxus 2000W dönüşüm kiti almayı düşünüyorum. Bir de elimde 5000TL var. Almak istediğim bisikletde mtx 7400.bunlarin 2'si 80k tutuyor bende satarsam elimde 30k oluyor gerisini sonra hallederim diye düşünüyorum sizce mantıklı mı? Ama gün içinde çok fazla bilgisayara bakan biriyim. Kendimi bilgisayardan ayırmak için böyle bir şey düşündüm.

Bana pek mantıklı gelmedi, yani tüm gününü o bisikletle geçirmeyeceksen bilgisayarı arar duruma gelirsin. Tavsiyem biraz daha biriktirip bilgisayarı satmadan bir şeyler yapmaya çalışman yönünde olur. Gerekirse farklı kit farklı bisiklet gibi seçimlerle maliyeti düşürebilirsin (bu mümkünse tabi). Mesela kronun xc75 27.5 disk frenli modeli daha uygun görünüyor. Ya da taksitle falan almaya çalışabilirsin.

Bilgisayarın masaüstü ise donanım düşürerek aradaki rakamıda bisiklet için kullanabilirsin. Laptop ise işini görecek daha düşük seviye bir modele düşürebilirsin.

Merhaba hem bisikletimi hem de PC'yi satıp bisiklet almak mantıklı mı? Yanında mxus 2000W dönüşüm kiti almayı düşünüyorum. Bir de elimde 5000TL var. Almak istediğim bisikletde mtx 7400.bunlarin 2'si 80k tutuyor bende satarsam elimde 30k oluyor gerisini sonra hallederim diye düşünüyorum sizce mantıklı mı? Ama gün içinde çok fazla bilgisayara bakan biriyim. Kendimi bilgisayardan ayırmak için böyle bir şey düşündüm.

Bende bir ara aynı şeyi düşündüm sonra bilgisayardan vazggeçebedim uygun fiyatlı 2. elden sağlam bir temiz bisiklet buldum ondan devam ediyorum.

Şimdi bilgisayarı günde ne kadar çok kullandığına bağlı ben olsam satmazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı