Son 1-2 aydır bilgisayar deli dehşet sıkıcı geliyor satıp PS5 almayı düşünüyorum çünkü yapacak bir şey kalmadı gibi okuldan çok erken saatlerde geliyorum boş zamanımı yok ediyor gibi hissediyorum.
Sisteminiz ne hocam?
Dostum bence yapma, bilgisayarda çok daha özgürsün.
Ayrıca boş zamanınızı yok etmek istemiyorsanız faydalı bir şeyler yapabilirsiniz. Bilgisayar oynamak zamanı yok etmek değildir ama çok verimli de değildir. Bir dil öğrenebilirsiniz, yeni bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsiniz, spora gidebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz.
Asıl soru bilgisayardanmi sıkıldınız, yoksa oynadığınız oyunlarin oynanis tarzindanmi. Eğer ki direkt olarak oyunlardan sıkıldıysanız zaten hicbiri çare olmaz.
Farklı bir deneyim istiyorsaniz bilgisayari televizyona baglayip gamepadle oynayabilirsiniz.
Ayrica ders, is, konusma, oyun gibi onlarca seyi yapabilecegin bilgisayarin yerine PS5 almak bana pek mantikli gelmiyor.
Sonuçta yine ayni oyunları oynayacaksınız.
GTX 1050 Ti i5 10400F 16 GB RAM.
Hocam daha 14 yaşındayım ama bilgisayar yüzünden eminim ki hayatımın en az %30'u boşa gitmiştir evet dediğiniz gibi PC'de çok daha özgürüm ama artık PC başında tek yaptığım şey sosyal medyada dolaşmak örneğin Twitter Technopat falan ama PS5 sadece oyun odaklı olduğu için en azından vaktimi boş boş internette dolaşarak değil de oyun oynayarak geçirmemin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Hocam direk bilgisayarın beni kötü etkilediğini düşünüyorum ve bilgisayarın kendisinden sıkıldım zamanımı çok emiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.