Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Normalde 30 dakika test 30 dakika dolmadan 93 dereceyi gecerse ya termal macun kurulmuştur ya da bozulmaya dönmüştür ama sanmıyorum.
10 dk yaptım 72 dereceyi geçmedi hocam.
Sanırım ekran kartında bir sorun yok ama bende var cidden kafayı sıyırmak üzereyim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Arkadaşlar ben üniversite 2. sınıfa geçtim artık rekabetçi oyun oynamayı bırakmak istiyorum. LoL ve Valorant iliğimi kemiğimi sömürdü çok yoruldum ama oyunu silsem de geri yüklüyorum. Oynamadan duramıyorum. Bu yüzden bu linkteki kasamı satıyorum. Birisi 16500 dedi ben onu 17000e bağlayıp yarın satmayı düşünüyorum. Bu aldığım paranında üstüne birikmiş paramı koyup Series X alacağım ve sadece boş zamanlarımda hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum. Üniversitede elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum. Derslerim iyi ama kendimi çok geliştiremedim bu rekabetçi oyunlar hem insanı sömürüyor hem de insanı çok asabi yapıyor. Sizce ne yapmalıyım. Bu kasayı 17.000'e satmak çok mu ucuz olur ve Xbox almak benim sorunumu çözer mi? Lütfen yardım edin artık kararsız kalmaktan bıktım.
Kasanın özellikleri:
İşlemci: i5 12400F.
Anakart: Prime H610M-K D4.
SSD: Kingston Renegade SRNGS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.
RAM: XPG Gammix D30 8x2 16 GB RAM.
Ekran kartı: ASUS Dual RTX 3060 12 GB.
Güç kaynağı: ASUS TUF Gaming 650 watt bronz.
Kasa: ASUS Prime beyaz (kasa ufak ve kompakt bir kasa)
Son düzenleyen: Moderatör: