Bilgisayarı satmadan önce ne yapılır?

Mikaela

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasamı sattım yarın falan alıcı gelecek sanırım, daha önce hiç satmamıştım format atacağım da adam kontrol edeceğim demişti formattan sonra nasıl kontrol edecek Windows gider mi? Ben aldığımda Windows kurduğumu hatırlamıyorum anakartımın kutusunun üzerinde Windows 11 yazıyor şimdi sıfırlayınca gene Windows 11'le mi açılır yoksa FreeDOS gibi mi olacak Vallahi koydum direkt satıldı bu kadar hızlı beklemiyordum o yüzden şimdi sıfırlayacağım.

1749470371200.png

Arkadaşlar kasamı sattım yarın falan alıcı gelecek sanırım, daha önce hiç satmamıştım format atacağım da adam kontrol edeceğim demişti formattan sonra nasıl kontrol edecek Windows gider mi? Ben aldığımda Windows kurduğumu hatırlamıyorum anakartımın kutusunun üzerinde Windows 11 yazıyor şimdi sıfırlayınca gene Windows 11'le mi açılır yoksa FreeDOS gibi mi olacak vallahi koydum direkt satıldı bu kadar hızlı beklemiyordum o yüzden şimdi sıfırlayacağım.

Eki Görüntüle 2508220

Bu anakart bende de var format atınca gitmiyor Windows.

Arkadaşlar kasamı sattım yarın falan alıcı gelecek sanırım, daha önce hiç satmamıştım format atacağım da adam kontrol edeceğim demişti formattan sonra nasıl kontrol edecek Windows gider mi? Ben aldığımda Windows kurduğumu hatırlamıyorum anakartımın kutusunun üzerinde Windows 11 yazıyor şimdi sıfırlayınca gene Windows 11'le mi açılır yoksa FreeDOS gibi mi olacak Vallahi koydum direkt satıldı bu kadar hızlı beklemiyordum o yüzden şimdi sıfırlayacağım.

Eki Görüntüle 2508220

Dostum elinde USB bellek var ise onunla sıfırla boylelikle daha kokten temizlenir hem de daha hızlı ve guvenilir olur.

Dostum elinde USB bellek var ise onunla sıfırla boylelikle daha kokten temizlenir hem de daha hızlı ve guvenilir olur.
Atabileceğiniz bir öğretim videosu var mıdır ya üstte ki arkadaş anakartın kendisinde de olduğunu format atınca win 11 in silinmediğini söyledi ama tüm videolarda win 11 yükleyip format atıyorlar başka yolu yok mu satacağım sıfırlayıp

Atabileceğiniz bir öğretim videosu var mıdır ya üstte ki arkadaş anakartın kendisinde de olduğunu format atınca Windows 11'in silinmediğini söyledi ama tüm videolarda Windows 11 yükleyip format atıyorlar başka yolu yok mu satacağım sıfırlayıp.

Elinde en az 8 GB USB bellek olmalı internette ilk once Rufus ISO dosyası hazırlama yaz ilk once ISO'nu hazırla hazırladıktan sonra USB takılı sekilde boot menusune gidiceksin oradan sub seciceksin sonra gelen ekranda verileri siliceksin C varsa D diskindeki verileride sildikten sonra sana Windows kurulacagı yeri soracak onu da C diskini seciceksin sonra devam et dediginde zaten devamını kendisi otomatik yapacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı