Disk yönetimine girip devreye sokun hocam.
Bilgisayarı tekrar sıfırlamam çözüm olacakmıdır?Format atarken D diskini silip tek bir C diski oluşturduysanız normal.
Merhaba, ben Windows 10 kullanıyorum, bilgisayarımı sıfırladıktan sonra D diskim kayboldu ve geri gelmiyor? Sorunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sağolun diskim geldi ama bir hata daha çıktı bu sefer toplam 50mb gözüküyor. Ve biçimlendirmeye çalıştığımda şu hata ile karşılaşıyorum.Bilgisayarım'a sağ tıkla daha sonra yönet'e bas.
Açılan sekmeden disk yönetimini aç daha sonra kaybolan diskin bu kısımda gözükecektir ona sağ tıkla ve sürücü harfi değiştir'e tıkla daha sonra Ekle'ye tıkla daha sonra istediğin harfi seç ve uygula tamam ve diskiniz artık açılacaktır.
Sağ olun diskim geldi ama bir hata daha çıktı bu sefer toplam 50 MB gözüküyor. Ve biçimlendirmeye çalıştığımda şu hata ile karşılaşıyorum.
Disk yönetimi: Windows, bu diskteki sistem bölümünü biçimlendiremez.
windows.old adlı dosyayı silmemi önerdi arkadaşlar bilgisayarım, geçiçi dosyaların silinmesi için bir yere attı ve şu anda siliyorum tüm geçiçi dosyaları 70GB yer kaplıyorlarmış.
TeşekkürlerDiskin içinde sistem dosyaları olabilir veya şu anki kullandığınız sistemin diskini biçimlendirmeye çalışıyor olabilirsiniz.
biostan dene?Merhaba, ben Windows 10 kullanıyorum, bilgisayarımı sıfırladıktan sonra D diskim kayboldu ve geri gelmiyor? Sorunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.