Arkadaşlar selam, virüs girdi bilgisayarıma ben de direkt sıfırladım. Sıfırladıktan sonra sadece Valorant'ı indirdim ve Valorant'ı açınca mavi ekran veriyor.
Arkadaşlar selam, virüs girdi bilgisayarıma ben de direkt sıfırladım. Sıfırladıktan sonra sadece Valorant'ı indirdim ve Valorant'ı açınca mavi ekran veriyor.
Sıfırlamaya başlayıp bu hatayı alıyorsanız, cihazınıza temiz kurulum yapmalısınız. Bunu yapmak için;
1) Başka bir bilgisayar üzerinden medya oluşturma sitemizi ziyaret edin ve Windows 10 için medya oluşturma aracını çalıştırın. Medya oluştururken bilgisayar ile eşleşen versiyonu oluşturun. Size mavi ekranı yaşatan sürümü indirmeyin.
2) Yükleme medyası oluştuktan sonra mavi ekran sorununu yaşadığınız bilgisayara medya aracınızı takınız.
3) Kurulum başladıktan sonra ‘’Custom’’ yükleme seçeneğini seçin.
4) Kurulum esnasında size ürün anahtarı soruyor ise atla seçeneğine tıklayın. İlk yükseltmeyi yaptığınızda etkinleştiyse temiz kurulumdan sonra internete bağlanınca otomatik etkinleşecektir.
Temiz kurulum yapmak, sıfırlama işlemi gibi bilgisayarınızdaki tüm uygulamaları, bilgileri ve ayarları siler.