Çözüldü Bilgisayarı sıfırladıktan sonra restart atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Monster bilgisayarımı sıfırladım durmadan kendine restart atıyor.

USB ile format atmayı deneyin. Aynı zamanda hiçbir bilgi de vermemişsiniz. Nerede restart attığını söyleyin Windows logosunda mı atıyor yoksa login ekranında mı atıyor hiçbir bilgi yok bir satır yazmışsınız bekliyorsunuz cevap için.

Format mı attınız yani tam bilgi vermemişsiniz açıklarsanız daha net sorunun çözümünü bulabiliriz. Windows dosyalarında oluşan bir hata yüzünden olabilir.
Monster bilgisayarımı sıfırladım durmadan kendine restart atıyor.

Bu Arada Windows Kullanmıyorsunuz Bizimi Kandırıyorsunuz?

Çözüm
Format mı attınız yani tam bilgi vermemişsiniz açıklarsanız daha net sorunun çözümünü bulabiliriz. Windows dosyalarında oluşan bir hata yüzünden olabilir.

Bu Arada Windows Kullanmıyorsunuz Bizimi Kandırıyorsunuz?

1.Sizi kandırmaya çalışmıyorum nereden böyle bir şey çıkardınız bilmiyorum.
2. Monster Abra A5 bilgisayarıma format atmak istedim Windows'un yüklü olduğu bellek ile atamadım UEFI cıktı ama sadece UEFI cıktı sonunda SSD adı yoktu. Bende YouTube ‘ da FreeDOS’lu. Monster videosu buldum bilgisayarı kapatırken Shift tuşuna basılı tuttum orada. Sorun gider e tıkladım sonra bulut indirme bir de bir tane daha seçenek çıktı ben digerini sectim sonra yükleme ekranı cıktı yüklendi bir seyler bittikten sonra American ... Bir yazı cıktı ekranda F2'ye tıkladım sonra durmadan bilgisayar kendini hep yeniden baslatmaya basladı lütfen yardımcı olun

Bu arada Windows kullanmıyorsunuz bizimi kandırıyorsunuz?

iOS o macOS değil IPhone'u var olan o.

1.sizi kandırmaya çalışmıyorum nereden böyle bir şey çıkardınız bilmiyorum.
2. Monster Abra A5 bilgisayarıma format atmak istedim Windows'un yüklü olduğu bellek ile atamadım UEFI cıktı ama sadece UEFI cıktı sonunda SSD adı yoktu. Bende YouTube ‘ da FreeDOS’lu. Monster videosu buldum bilgisayarı kapatırken Shift tuşuna basılı tuttum orada. Sorun gider e tıkladım sonra bulut indirme bir de bir tane daha seçenek çıktı ben digerini sectim sonra yükleme ekranı cıktı yüklendi bir seyler bittikten sonra American ... Bir yazı cıktı ekranda F2'ye tıkladım sonra durmadan bilgisayar kendini hep yeniden baslatmaya basladı

Bilgisayarınız SSD'nizi bulamıyor BIOS'a girin Boot kısmına gelin Boot option 1'i SSD'niz yapın eğer ssdniz orada gözükmüyorsa yanlış takmışsındır.

iOS o macOS değil IPhone'u var olan o.

Bilgisayarınız SSD'nizi bulamıyor BIOS'a girin Boot kısmına gelin Boot option 1'i SSD'niz yapın eğer ssdniz orada gözükmüyorsa yanlış takmışsındır.

Abim SSD cıkıyor ama UEFI SSD cıkmıyor sadece SSD'ye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor UEFI tikladigimdada hiçbir şey olmuyor telefon numarası versem yardımcı olabilir misiniz.

Abim SSD cıkıyor ama UEFI SSD cıkmıyor sadece SSD'ye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor UEFI tikladigimdada hiçbir şey olmuyor telefon numarası versem yardımcı olabilir misiniz?

Bunun anlamı SSD'nin içinde işletim sistemi yok USB'ye tekrardan ISO'yu kurun ama bu sefer UEFI+csm yapın ve bölüm'ü GPT olarak değiştirin daha sonrasında tekrar kurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı