Sürücüler silindi sanırım nasıl bilgisayarı kurabilirim veya açabilirim Windows'a güvendik uyarmadan suruculeri silmiş internet kafe flash bellekte taktırmıyor. O bölge seçme ekranında kalıyor oraya gelmeden önce klavye mouse devre dışı oluyor.
İnternet kafeciye vermeyi pek doğru bulmuyorum bir sürü flaş girmiştir virüs falan olabilir PS2 klavye mousu çözüyormuş sanırım ama bende o giriş yeri yok galiba baktım.
Bunu yapıyorum şu an tekrar kuruyor windowsu düzeleceğini pek zannetmiyorum çunku suruculeri önceden her şeyi sil yapmistim %39'da bitince haber veririm.
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluÅturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi elde
Yanlış anlamadıysam klavye fare çalışmadığı için kuruluma devam edemiyorsunuz değil mi?
Tab tuşuna tıklayarak oradaki seçenekleri seçebiliyor olmanız lazım, tab ile seçip enter ile devam edebilirsiniz.
Yanlış anlamadıysam klavye fare çalışmadığı için kuruluma devam edemiyorsunuz değil mi?
Tab tuşuna tıklayarak oradaki seçenekleri seçebiliyor olmanız lazım, tab ile seçip enter ile devam edebilirsiniz.