Bilgisayarı sıfırlamak KMSpico'yu tamamen kaldırır mı?

efearda33

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. KMSpico'yla etkinleştirdiğim Windows'u kullanıyorum ve bu lanetten kurtulmak istiyorum. Temiz kurulum yapamadığım için mecburen bilgisayarı sıfırla yapacağım. Ayarlarda bütün dosyaları kaldıracağını ve Windows'u yeniden yükleyeceğini söylüyor. Bunu yaparsam KMSpico tamamen iptal olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 81
Sıfırlama işlemi sanılanın aksine Windows'u yeniden yüklemiyor maalesef. Onun yerine mevcut Windows kurulumundaki bütün özelleştirmeleri, programları ve dosyaları kaldırmaya çalışıyor. Bu da çok da sağlıklı çalışmıyor.
Mevcut Windows kurulumu sıfırlandığı için de lisans gitmiyor.

Eğer sıfırlama yaparsanız sıfırlamadan sonra sisteminizde Kaspersky Internet Security ve Malwarebytes ile tam tarama çalıştırın. Sonra Kaspersky Rescue Disk kullanarak diğer gizlenen zararlıları da temizleyin.
Son olarak da yönetici olarak bir komut istemi açıp sırasıyla şu komutları girin;
Kod:
slmgr /upk
slmgr /cpky
slmgr /ckms
slmgr /cdns
Bunları da yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve ardından da orijinal bir Windows lisansı satın alıp sisteminize girin.

Ancak bunlar uzun süreceği için ben temiz kurulum öneririm.

Güvenilir bir adresten Windows 10 ISO dosyasını indirip, USB belleğe Rufus ile yazdırabilirsin.
Bunun dışında satın da alabilirsin, sana kalmış.

Yani format dışında bir çözüm yok.

Öncelikle herkese merhaba. KMSpico'yla etkinleştirdiğim Windows'u kullanıyorum ve bu lanetten kurtulmak istiyorum. Temiz kurulum yapamadığım için mecburen bilgisayarı sıfırla yapacağım. Ayarlarda bütün dosyaları kaldıracağını ve Windows'u yeniden yükleyeceğini söylüyor. Bunu yaparsam KMSpico tamamen iptal olur mu?

Maalesef herkesin dediği gibi o lanetten kurtulmanın tek çözümü format atmaktır.

Son düzenleme:
Malesef herkezin dediği gibi o lanetten kurtulmanın tek çözümü format atmaktır.
Güvenilir bir adresten Windows 10 ISO dosyasını indirip, USB belleğe Rufus ile yazdırabilirsin.
Bunun dışında satın da alabilirsin, sana kalmış.

Yani format dışında bir çözüm yok.
Format dışında hiçbir yöntem bu illetten %100 kurtarmıyor maalesef.
Format atın daha sonra sağlamlisans.com gibi sitelerden OEM Key alın.
Sırf onun için bilgisayarıma format attım. En temizi formattır üstte dendiği gibi.
Sıfırlama işlemi sanılanın aksine Windows'u yeniden yüklemiyor maalesef. Onun yerine mevcut Windows kurulumundaki bütün özelleştirmeleri, programları ve dosyaları kaldırmaya çalışıyor. Bu da çok da sağlıklı çalışmıyor.
Mevcut Windows kurulumu sıfırlandığı için de lisans gitmiyor.

Eğer sıfırlama yaparsanız sıfırlamadan sonra sisteminizde Kaspersky Internet Security ve Malwarebytes ile tam tarama çalıştırın. Sonra Kaspersky Rescue Disk kullanarak diğer gizlenen zararlıları da temizleyin.
Son olarak da yönetici olarak bir komut istemi açıp sırasıyla şu komutları girin;
Kod:
slmgr /upk
slmgr /cpky
slmgr /ckms
slmgr /cdns
Bunları da yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve ardından da orijinal bir Windows lisansı satın alıp sisteminize girin.

Ancak bunlar uzun süreceği için ben temiz kurulum öneririm.
Ben de temiz kurulum yapmak istiyorum ancak çözemediğim bir sorun var
Konu 'MSI GL62 Windows 10 USB'si Boot Menüsünde Görünmüyor'
https://www.technopat.net/sosyal/ko...usbsi-boot-menuesuende-goeruenmueyor.1505121/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı