KMSpico'yu tamamen silme

N11,PTTAVM gibi yerden alınanlar sızıntı kodlar olduğunu buradan alıntılayalım. Microsoft tabikide onlara satış yapmıyor. Microsoft yakalarsa kapattığını unutmayalım. Normal Windows şuanda 1099TL Microsoft'un sitesinde. Vatan, HB, MM itopya gibi yerlerde şuanda 899TL.

Ya sıfırdan kurulum yapamam çünkü şirket bilgisayarı. Başka bir yolu yöntemi yok mudur format atmadan silmenin
Şirket bilgisayarına korsan yazılım yükleme nereden baksan ciddi cesaret ister? Format atamıyorsan güncel bir antivirüs kullanarak bilgisayarını tarat ve bu şekilde devam et. İşletim sistemi, antivirüs programlarını da crackli bir şekilde kullanma.

Bu kadar paniklemenize gerek yok. Ilk olarak KMS'yi hangi kaynaktan indirdiniz o onemli. Orijinal KMS programi hollandali bir gelistirici tarafindan yazildi ve icerisinde spyware bulundurmuyor, tabi turk sitelerinde bulunanlara sonradan spyware eklenmis olabilir. Sifirdan kurulum yerine harici diskten Windows bootlayip onemli programlari ve dosyalari ona atin. Sonra diski tam formatlayin ve harici diski PC'deki diske klonlayin.

Benim bu konu hakkında bilgim yok, keza ben de yardım almaya geldim. O konuda haklısınız ama yöneticiler en ufak hatayı c
Bu kadar paniklemenize gerek yok. Ilk olarak KMS'yi hangi kaynaktan indirdiniz o onemli. Orijinal KMS programi hollandali bir gelistirici tarafindan yazildi ve icerisinde spyware bulundurmuyor, tabi turk sitelerinde bulunanlara sonradan spyware eklenmis olabilir. Sifirdan kurulum yerine harici diskten Windows bootlayip onemli programlari ve dosyalari ona atin. Sonra diski tam formatlayin ve harici diski PC'deki diske klonlayin.
Sadece C' yi formatlasam da olur değil mi?

Benim bu konu hakkında bilgim yok, keza ben de yardım almaya geldim. O konuda haklısınız ama yöneticiler en ufak hatayı c

Sadece C' yi formatlasam da olur değil mi?
Programin orijinal davranisi yanlizca C'deki Windows dosyalarina dokunmak uzere programlandi. Yani diger disklere bir sey olmamasi gerekir. Once C'yi formatlayin Windows'u geri kurduktan sonra D'yi duzgunce taratin, sorun olmamasi gerekir.

Fakat dedigim gibi hangi kaynaktan nasil bir KMS indirdiniz o onemli. Isterler ise icerisine C, D hatta takilan CD, DVD, USB'yi bile etkileyecek bir program koyabilirler. Ama sanmiyorum bu durum baya abarti olur. %90 C'yi sildikten sonra sorun cozulecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı