Evet. Geçen değil 1 saat önce
Virüs korkusu nasıl çözülür?
Bilgisayar virüsü konusunda gereksiz bir korkum var ve bu durumu çözmek istiyorum. Nasıl çözebilirim?
				Evet. Geçen değil 1 saat önce
Silinmez. Sadece eski ayarlara ve fabrika ayarlarına döner. Sıfırlama diyor işte, format kadar kesin ve temiz olmaz. USB belleğiniz yoksa da şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim:Virüs. Fakat bu yaptığımda bütün dosyalar siliniyor diye biliyorum.
Bu konudan bahsediyorum. Fazla format atmak diskin ömrünü yemez mi?Virüs korkusu nasıl çözülür?
Bilgisayar virüsü konusunda gereksiz bir korkum var ve bu durumu çözmek istiyorum. Nasıl çözebilirim?www.technopat.net
Fazla format atmadımki hocam eskiden ayda birdi şimdi 4 ayda bir.
Silinmez. Sadece eski ayarlara ve fabrika ayarlarına döner. Sıfırlama diyor işte, format kadar kesin ve temiz olmaz. USB belleğiniz yoksa da şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim:
Hocam ne kadar güvenilir bir YouTube kanalı bilmiyorum ama bir kanal uyguladığım sıfırlama hakkında bir video yapmış.
Attığınız video sıfırlama rehberi, format değil.
Dediğim gibi bazı virüsler var ki sıfırlasanız bile dururlar. 8GB'lık basit bir bellek alın, elinizin altında bulunsun. Gerektiğinde format atarsınız.Peki yeterli midir değil midir?
Hocam ne kadar güvenilir bir YouTube kanalı bilmiyorum ama bir kanal uyguladığım sıfırlama hakkında bir video yapmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.