Bilgisayarı sıfırlarken tamamen bozuldu

uTorrent kullanmayın çok kötü.
Format at en temizi.
Hocam, sıfırladım demiş format ile sıfırlamanın farkı ney?

Bir daha virüsden endişe ederseniz Avast'la değil Malwarebytes ile taratın daha etkili taramakta. Onun dışında BIOS güncellerken, Windows Update yaparken asla bilgisayarınızı kapatmayın ne kadar sürerse sürsün. Çözümü söylemiş zaten arkadaşlar.
uTorrent kullanırken de indirdiğiniz dosyayı daha kurup çalıştırmadan önce bir Malwarebytes ile taratın, sonra kullanın.

Kardeş sen USB bellek takmadan yapamazsın o formatı ve gidip zararlı dosya diyorsa niye açıyorsun, anlamadım.
Usb takmadan format atamayacağımı biliyorum, amacım format atmak değildi sadece güvenli bir şekilde dosya temizliği yapmak istemiştim ama olmadı. O uyarıyı klasik "Daha güvenli olması için premium üyelik alın" uyarılarından alışkanlık olmuş okumadan kapatıyorum artık.
Bence korsan oyun indirmişsin. Eee korsan oyun indirirsen öyle olur (Korsan oyun indirdiysen tabii.)
uTorrent'i indirme amacım ücretli birşeyi (Oyun vb.) ücretsiz olarak indirmek değildi, indireceğim dosyanın sadece torrent linkini bulabildiğimden çaresizlikle indirmiştim. Hayatımda 2 kere uTorrent kullandım ikisi de tamamen pişmanlık ve virüsden ibaret.
Bu arada internetten bakıp bi çözüm denedim, artık o uyarı gelmiyor ama Windows'la ilgili olduğunu tahmin ettiğim bir ekran anlık görünüp bilgisayar kendini sonsuz bir döndüğe yeniden başlatıyor. Pazartesi günü bilgisayarcıya götürüp format attırıcam mecbur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…