Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #1 Bilgisayarımı teknik servise göndereceğim ama youtubers Life 2 de bayağı bir gelmiştim. Gitmesini istemiyorum, bunun için bir şey yapabilir miyim Steam'e kaydetme vb. bir şey var mı?
Bilgisayarımı teknik servise göndereceğim ama youtubers Life 2 de bayağı bir gelmiştim. Gitmesini istemiyorum, bunun için bir şey yapabilir miyim Steam'e kaydetme vb. bir şey var mı?
Çözüm R.B.D 10 Ocak 2022 Zer1 dedi: Attığım sste 23MB diyor ya o oyun savem mi acaba? Genişletmek için tıkla... Değerli forumdaşım, Evet, oyununuzun kayıt dosyaları şuanda bulutta depolanmaktadır. Kendiniz yedeklemek için boşuna zaman harcamayın. Oyun ilerlemeleriniz ve tüm başarılarımlarınız Steam hesabınızda sizi bekliyor olacak.
Zer1 dedi: Attığım sste 23MB diyor ya o oyun savem mi acaba? Genişletmek için tıkla... Değerli forumdaşım, Evet, oyununuzun kayıt dosyaları şuanda bulutta depolanmaktadır. Kendiniz yedeklemek için boşuna zaman harcamayın. Oyun ilerlemeleriniz ve tüm başarılarımlarınız Steam hesabınızda sizi bekliyor olacak.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 10 Ocak 2022 #11 Zer1 dedi: Attığım sste 23MB diyor ya o oyun savem mi acaba? Genişletmek için tıkla... Değerli forumdaşım, Evet, oyununuzun kayıt dosyaları şuanda bulutta depolanmaktadır. Kendiniz yedeklemek için boşuna zaman harcamayın. Oyun ilerlemeleriniz ve tüm başarılarımlarınız Steam hesabınızda sizi bekliyor olacak. Artı 0 Eksi Çözüm
Zer1 dedi: Attığım sste 23MB diyor ya o oyun savem mi acaba? Genişletmek için tıkla... Değerli forumdaşım, Evet, oyununuzun kayıt dosyaları şuanda bulutta depolanmaktadır. Kendiniz yedeklemek için boşuna zaman harcamayın. Oyun ilerlemeleriniz ve tüm başarılarımlarınız Steam hesabınızda sizi bekliyor olacak.