Bilgisayarı sıfırlayınca sürücüler gider mi?

Dostlar laptopumu satıyorum. Bildiğiniz gibi Windows 10'da e-posta ile giriş yapılıyor kurulumda ben onları ve benim kişisel verilerimi mesela Google Chrome tarzında olan bireysel şeyleri sürücülere dokunmadan nasıl kaldırabilirim? BIOS Update ve bütün sürücüleri yeni kurdum tamamen sıfırlamak istemiyorum.

Dostlar laptopumu satıyorum. Bildiğiniz gibi Windows 10'da e-posta ile giriş yapılıyor kurulumda ben onları ve benim kişisel verilerimi mesela Google Chrome tarzında olan bireysel şeyleri sürücülere dokunmadan nasıl kaldırabilirim? BIOS Update ve bütün sürücüleri yeni kurdum tamamen sıfırlamak istemiyorum.

Cihazının içinde kendine ait recovery modu varsa onu başlatıp tüm sürücüyü sil deyip sıfırlama işlemi bittiğinde bilgileri girmeden o kısımda bilgisayarınızı kapatırsınız. Cihazı alan kişi girer sürücüler yüklü olur.

@ReloadingData Hocam biraz daha detaylandırabilir misiniz?

Cihazınızda yedek varsa onları dışarı alıp başlat arama yerine bu bilgisayarı sıfırla yaz ve ona tıkla açılan pencerede sıfırlamayla ilgili bilgiler olacak oradan cihazını sıfırlayacaksın. Seçenekler çıkacak sen sürücüyü temizle diyeceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı