Bilgisayarı sürekli açık bırakmak sorun yaratır mı?

Kayra Kurtoğlu

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Red Dead Redemption 2 indiriyorum fakat internet hızım çok iyi değil. Bu yüzden bilgisayar gündüz kullanımım ile beraber tüm gün açık kalacak. Bu durum minimum 4 gün sürer diye tahmin ediyorum. Bilgisayarıma bir zararı olur mu?

Red Dead Redemption 2 indiriyorum fakat internet hızım çok iyi değil. Bu yüzden bilgisayar gündüz kullanımım ile beraber tüm gün açık kalacak. Bu durum minimum 4 gün sürer diye tahmin ediyorum. Bilgisayarıma bir zararı olur mu?
Eğer gerekli elektrik veya soğutma sağlarsanız bir problem olmayacağını düşünüyorum.

Frisby 400W ile zamanında RX 570 sistemi 2 hafta açık bırakmıştım :D.

Cok yuksek sicakliklara cikmiyorsa birsey olmayacagini dusunuyorum.

Güç kaynağı kaliteliyse ve soğutmanız yeterli ise açık kalması bir sorun oluşturmaz.
Elektrik faturasına yansıyabilir.

3 Gündür bilgisayarım açık ve biraz kötü bir sistemim var. :D
Sorun çıkacağını sanmam.

Kasam Thermaltake view 27 kendi içinde olan 600W 80+ PSU var sıkıntı olur mu?
İşlemci sıcaklığı 43 ila 50 derece arası gidip geliyor. Ekran kartımın sıcaklığı ise 41-42.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı