Bilgisayarımı uzun süre açık bırakmak sorun yaratır mı?

Hocam sunucu bilgisayarları en az 6 ay açık kalıyor yani PC'ler sandığınızın aksine mekanik parçalar gibi kullanıldıkça kolay kolay eskiyen parçalar değil, anakartınızın sıcaklık değerlerinde 117°c gördüm normal mi bilmiyorum ama o değerler genelde yüksek kabul edilir ve sisteme bundan dolayı zarar gelebilir onun haricinde demek istediğim sistem fazla ısınmadığı sürece isterseniz 1 ay açık bırakın en fazla toz falan toplar (eğer yükte kalırsa farklı sonuçlar doğurabilir)
Anakart sensörü yüksek ihtimal yanlış ölçüyor. Bu tarz çok fazla konu var.

Sistem bilgilerinizi ve kullandığınız kasa modelini söyler misiniz? İşlemciniz AMD stok fan mı? Oyun oynamak ile sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Sistem sıfır mı yeni mi aldınız?
3-4 ay önce 0 aldım fanlar stok fan
Güç kaynağı

SHARKOON SHP650V2​

Kasa modeli

VENTO Mars VG04F​

3-4 ay önce 0 aldım fanlar stok fan.

Kullandığın kasanın ön tarafını camlı bir model seçmişsin bu çok tercih edilmemesi gereken bir durum onun dışında güç kaynağın sağlam. Sistem sıfır olduğuna göre macunu da kuru değildir. Sorun olmaz siz yine de bilgisayarını boşta bir şekilde yük altında çok bırakmayın. Bu son söylediğim oyunlar için geçerli değil boşta bırakmayın. İyi sosyaller. Güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı