yigithan.karabel1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 206 Makaleler 1 Yer Gelibolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #1 Bu konu burada daha önce açılmıştı ancak konular eski olduğundan açma gerekliliği duydum. Elimde Toshiba P50-B serisi bir bilgisayar var. Sistemde harici ekran kartı var. Ayrıca Li-ion pil var. Sürekli oyun oynadığımdan bilgisayarı sürekli prize bağlıyorum. Bilgisayarı sürekli prizde tutmanın bir zararı var mı? Bilgisayarı prizde kullandığımda şarjı 1-1,5 saat gidiyor. Bilgisayar "Yüksek Performans" modunda çalışıyor. Bu durum normal mi? NOT: Sistemin pili çıkarılabilir değil! Bu yüzden "Pili çıkart, öyle kullan" demeyin.
Bu konu burada daha önce açılmıştı ancak konular eski olduğundan açma gerekliliği duydum. Elimde Toshiba P50-B serisi bir bilgisayar var. Sistemde harici ekran kartı var. Ayrıca Li-ion pil var. Sürekli oyun oynadığımdan bilgisayarı sürekli prize bağlıyorum. Bilgisayarı sürekli prizde tutmanın bir zararı var mı? Bilgisayarı prizde kullandığımda şarjı 1-1,5 saat gidiyor. Bilgisayar "Yüksek Performans" modunda çalışıyor. Bu durum normal mi? NOT: Sistemin pili çıkarılabilir değil! Bu yüzden "Pili çıkart, öyle kullan" demeyin.
yunusemre.yl Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 441 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 i5 13500H 16GB Ram RTX 4050(120W) 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 25 Haziran 2017 #2 Ben kullanıyorum. Ama normal pil senaryosunda kullanmam gerektiğinde de ilk aldığım pil süresi ile aynı süreyi alıyorum.
Ben kullanıyorum. Ama normal pil senaryosunda kullanmam gerektiğinde de ilk aldığım pil süresi ile aynı süreyi alıyorum.
Hyperion33 Kilopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Wirtschaftsinformatiker 25 Haziran 2017 #3 Bataryanın ömrü daha hızlı azalabilir diye düşünüyorum şahsen. Tabi şarjını tamamen doldurup prizden çıkarıp oynarsanız daha iyi olabilir öyle de sürekli oyun zevkiniz bozulabilir.
Bataryanın ömrü daha hızlı azalabilir diye düşünüyorum şahsen. Tabi şarjını tamamen doldurup prizden çıkarıp oynarsanız daha iyi olabilir öyle de sürekli oyun zevkiniz bozulabilir.
yunusemre.yl Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 441 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 i5 13500H 16GB Ram RTX 4050(120W) 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 25 Haziran 2017 #4 Şarj %99 olduğunda pil kapatılıyor zaten. Tek sıkıntı elektrik faturası .