Bilgisayarı taşırken ekran kartını çıkartmaya gerek var mı?

Murat günay

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 fanlı bir ekran kartım var öyle uzak bir yere götürmüyorum hemen bir sokak arkadaki bilgisayarcıya götüreceğim. Böyle kısa bir yol için ekran kartını çıkarmama gerek var mı? Çıkar tak yaparken bir yerine bir zarar veririm diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 fanlı bir ekran kartım var öyle uzak bir yere götürmüyorum hemen bir sokak arkadaki bilgisayarcıya götüreceğim. Böyle kısa bir yol için ekran kartını çıkarmama gerek var mı? Çıkar tak yaparken bir yerine bir zarar veririm diye korkuyorum.

Kasayı fazla sarsmassanız bir şey olmayacağını ümit ediyorum.

Bilgisayarcıya güveniyorsan götür. :D şakayı bir kenara bırakalım. Bence bir şey olmaz ama cidden güveniyorsan götür derim sonra bir şey olur ekran kartına. Bir de fazla sarsmassan bir şey olmaz.

Ben şehir değiştirdim taşınırken, ekran kartını çıkarmayı unutmuştum. Arabada arka koltuktaydı bilgisayar. 4 saatlik yolda kaç kere dua ettiysem bir şey olmamıştı kasaya :D . Yani kısa mesafeden bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı